Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

you have already most recent version (1.2) of crysis 2 installed on your system -görülmemiş hata-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • böyle bir hata göreniniz oldu mu? patch v1.2 indirmesini yapıyor, bilgisayarda searching yaptıktan sonra bu hatayı alıyorum.hata değil gibi ama.oyuna giremiyorum.ne zaman ikona tıklasam aynı şey.
    you have already most recent version (1.2) of crysis 2 installed on your system

çözümünü bilen var mı? çok acil arkadaşlar.

• oyunu yeniden kurmayı denedin mi?
  • orjinal .exe yi bin32 ye at patch 1.1,1.2 kur sırasıyla sonra crack yap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARA* -- 5 Nisan 2011; 16:59:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARA*

orjinal .exe yi bin32 ye at patch 1.1,1.2 kur sırasıyla sonra crack yap.

dediklerinizi yapmıştım ama olmadı.galiba oyunu yeniden yükleyeceğim.eğer olmazsa o seçenek..orj. oyunu alacağım.
  • hocam çok olmuş dereden cok su akmıstır ama hatırlıyomusun nasıl cözüme ulastırdgnı ben de hala yükleyemioyum game luncher ı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bachdem

hocam çok olmuş dereden cok su akmıstır ama hatırlıyomusun nasıl cözüme ulastırdgnı ben de hala yükleyemioyum game luncher ı ?

Eğer kürek yaptıysan olmaz oyunu sil kürek yapmadan sırasıyla patchlari kur ve en sonuncusununkinin küreğini yap.
  • Oyunu yeniden kur sanırım zaten 1.2 yüklü filan diyor. oyun için en son çıkan patch 1.9 bana kalırsa onu yüklemeyi denemelisin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • orjianlle çözdüm sorunu ama genede cok tesekkür ederim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.