Şimdi Ara

You were disconnected from EA Online (1) hatası yardımm. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
8.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hala düzeltemediler, 2 gecedir oynayamadım
  • 4 ün oynanırlığını arttırmak için yapıyorlar gibime geliyor. Akşam akşam sövdürüyorlar kendilerine...
  • Beyler merhaba,

Bende dünden beri bu hatayı alıyordum.Dün fazla vaktim olmadığı için araştırıp uğraşamadım.Bugün oturdum bi akşam keyifle oynayayım dedim.Aynı sorunla karşılaştım.BF3 forumlarından araştırdım ve bir çözüm yolu denedim.Şu anda sorunsuz oynuyorum.

http://answers.ea.com/t5/Battlefield-3/quot-You-were-disconnected-from-EA-Online-1-quot/td-p/104240

adresine girin ve ilk cevap verenin söylediklerini gerçekleştirin.Mutlaka ilk önce her ihtimale karşı pb update işlemini gerçekleştirin.Ardından da 2. yöntemi deneyin.Umarım sizde de sorun düzelir.

Az laglı bol fragli oyunlar

• yol ve yöntem doğrudur :D
  • Linkde verilenleri yaptım ama aynı devam ediyor hata.
  • Serverlara girsem bile inanılmaz lag oluyor. Aynı sorunu yaşayan var mı?
  • hosts dosyasını doğru bir şekilde kaydettin mi? Normalde windowsta bunu düz bir şekilde kaydetmene müsade etmez, .txt uzantılı kaydetmene müsade eder ve o sebepten dolayıda kendi "hosts" dosyası olarak algılamaz.

Öncelikle hosts dosyasındakileri bir .txt uzantılı dosyaya yapıştırıp, linkte verilen adresleride o text'e eklemen gerek.ardından hosts.txt ismi ve uzantısıyla kaydedip .txt uzantısını silmen gerek.böyle yaptığında .txt uzantılı olarak algılamaz, kendi dosyasıymış gibi algılar.

Not: Windowsta normalde uzantıları göstermez bize.Dosya uzantılarını görünür hale getirebilmek için herhangi bir klasörü açıyoruz."Düzenle" - "Klasör ve Arama Seçenekleri" - "Görünüm" - "Bilinen dosya türleri için uzantıları gizle" yanındaki tick işaretini kaldırıyoruz.Bu anlattığım Windows 7 içindir.
  • arkadaslar Allah rızası ıcın bu sorunun cozumu nedır? ıkı uc gundur yapmaya basladı nedense onceden bı sorun yoktu
  • Hepsini yaptım ama nafile You were disconnected from EA Online (1)

Hayır girmek istediğim serverlar 64 kişi full + 5 kişi sıra bekliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isk0rpit -- 11 Mayıs 2013; 18:04:26 >
  • https://www.youtube.com/watch?v=IopXuPql6ME

BEN BUNU yaptım şimdilik problem yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoMiKaZe

Beyler merhaba,

Bende dünden beri bu hatayı alıyordum.Dün fazla vaktim olmadığı için araştırıp uğraşamadım.Bugün oturdum bi akşam keyifle oynayayım dedim.Aynı sorunla karşılaştım.BF3 forumlarından araştırdım ve bir çözüm yolu denedim.Şu anda sorunsuz oynuyorum.

http://answers.ea.com/t5/Battlefield-3/quot-You-were-disconnected-from-EA-Online-1-quot/td-p/104240

adresine girin ve ilk cevap verenin söylediklerini gerçekleştirin.Mutlaka ilk önce her ihtimale karşı pb update işlemini gerçekleştirin.Ardından da 2. yöntemi deneyin.Umarım sizde de sorun düzelir.

Az laglı bol fragli oyunlar

3 gündür giremiyordum..bu yöntem oldu..teşekkürler

• Ben tarayıcının geçmişini sildim modemden upnp yanış yazdım onun gibi bişeydi onu kapattım dün gece ilk defa girdim :D Gene veriyor o hatayı ama 2. 3. denemede giriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isk0rpit -- 12 Mayıs 2013; 12:00:45 >
  • reconnect deyince giriyor bende şansmı?
  • Oyundan atmıyor artık o iyi ama girerken uğraştırıyor işte.Rezalet koskoca EA şu işin altından kalkamadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgay007

Oyundan atmıyor artık o iyi ama girerken uğraştırıyor işte.Rezalet koskoca EA şu işin altından kalkamadı.

bunun arkasında birşeyler yatıyor olabilir
  • banada bulaştı bu dertten 2-3 gündür huzurum kalmadı
  • Adamlar çözdük diyor. Çözülmüş hali buysa artık.
  • "Thank you all again for your patience as we continue to work to block the denial-of-service attacks we've experienced over the last few days. We've made some progress and are continuing to make changes that will hopefully mitigate these issues in the future. We'll keep the community posted here as things progress./DICE Team "

valla çok nadirde olsa arada bir kapanıp disconnect diyor bende de ama 2-3 denemeden sonra giriyor, sıkıntı olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk_sefa

arkadaslar Allah rızası ıcın bu sorunun cozumu nedır? ıkı uc gundur yapmaya basladı nedense onceden bı sorun yoktu

hotspot shield launch programı var mı hocam ? aynı sorun bende vardı devre dışı bıraktım anında girdi oyuna
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.