Şimdi Ara

You were disconnected from EA Online (1) hatası yardımm.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
8.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

oyunu daha yeni aldım. yukledım update yaptı logın accont dıyor tam oyun acılcak You were disconnected from EA Online (1) hatası verıyor ne yaptıysam cozemedım.kafayı yıcecem

• quote:

Orijinalden alıntı: black87

arkadaşlar

oyunu daha yeni aldım. yukledım update yaptı logın accont dıyor tam oyun acılcak You were disconnected from EA Online (1) hatası verıyor ne yaptıysam cozemedım.kafayı yıcecem

pb guncelle.. pb yuklenmısmı kontrol et ayrıca :)

http://www.evenbalance.com/downloads/pbsvc/pbsvc.exe

bunu ındırıp pbservice calısıyormu test et.. sonucda hata vermezse asagıdakı dosyayı ındırıp manuel olarak pb guncellemesı yap bf3 ıcın
    oyunlar arasından bf3 u secıp bulundugu klasoru ayarla ve guncelleme yap..

http://websec.evenbalance.com/downloader/download.php?file=1

• quote:

Orijinalden alıntı: nerostone

quote:

arkadaşlar

pb guncelle.. pb yuklenmısmı kontrol et ayrıca :)

http://www.evenbalance.com/downloads/pbsvc/pbsvc.exe

bunu ındırıp pbservice calısıyormu test et.. sonucda hata vermezse asagıdakı dosyayı ındırıp manuel olarak pb guncellemesı yap bf3 ıcın
    oyunlar arasından bf3 u secıp bulundugu klasoru ayarla ve guncelleme yap..

http://websec.evenbalance.com/downloader/download.php?file=1
    bunuda dun denedım kardesım cozum olmadı. bıde wındows yenıden kurım bakalı

• pbsvc i calistirdigin zaman test sonucunda calismayan servis varmiydi pbsrva yada pbsrvb calisiyirmu?
  • quote:

Kardeş origin'e yada battlelog'a giriş yapıyor musun multplayer'a girmek için?
  • quote:

kardeş benmde aynı sennki gbiydi punkbusterları falan güncellemiştim fakat kar etmemişti ama Başlat/regedit/HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Wow6432Node/EA Games/Battlefield 3 e giriyosun sağda benmki rus cd keyi olduğu için ru_RU yazıodu onu eu_EU olarak değiştirince sorunum çözüldü istersen bir dene...
  • quote:

Orijinalden alıntı: toqrak

quote:

kardeş benmde aynı sennki gbiydi punkbusterları falan güncellemiştim fakat kar etmemişti ama Başlat/regedit/HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Wow6432Node/EA Games/Battlefield 3 e giriyosun sağda benmki rus cd keyi olduğu için ru_RU yazıodu onu eu_EU olarak değiştirince sorunum çözüldü istersen bir dene...

Alıntıları Göster
    Bende bugün 1 kere oldu. O da internet kesildiği için.

• Bendede launcher error diye hata veriyor origin sonrada game manager bu hatayi veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FoxyDogy

Bendede launcher error diye hata veriyor origin sonrada game manager bu hatayi veriyor.
    Arada veriyor bu hatayı ya
  • Bende bugun almaya başladım you were disconnected from ea online (1) bu hatayı.Oyuna girdikten 4-5 dk sonra alıyorum hatayı.PB güncelledim bir şey fark etmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GREAT EMPEROR -- 9 Ağustos 2012; 18:42:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeanCold Killah

Bende bugun almaya başladım you were disconnected from ea online (1) bu hatayı.Oyuna girdikten 4-5 dk sonra alıyorum hatayı.PB güncelledim bir şey fark etmedi.

Bugün bu mesajın atıldığı zaman ben de alıyorum oyuna girdikten 4-5 dakika sonra; ama sonra düzeldi demin 3-4 maç attım hiçbir sorun çıkmadı. Oriign bkaıma alındı bir ara ondan oldu belki de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sam.Fisher

quote:

Orijinalden alıntı: JeanCold Killah

Bende bugun almaya başladım you were disconnected from ea online (1) bu hatayı.Oyuna girdikten 4-5 dk sonra alıyorum hatayı.PB güncelledim bir şey fark etmedi.

Bugün bu mesajın atıldığı zaman ben de alıyorum oyuna girdikten 4-5 dakika sonra; ama sonra düzeldi demin 3-4 maç attım hiçbir sorun çıkmadı. Oriign bkaıma alındı bir ara ondan oldu belki de.

Alıntıları Göster
    bende bugün torrent kurarken hotspot shield programını yükledi bu sorunu aldım devreden çıkardım sonra problem yok

oyunun internete bağlanmasını engelleyen programlardan da oluşabilir bu sorun sanırım (güvenlik duvarı antivirüs vb...)

• quote:

Orijinalden alıntı: bozcan

bende bugün torrent kurarken hotspot shield programını yükledi bu sorunu aldım devreden çıkardım sonra problem yok

oyunun internete bağlanmasını engelleyen programlardan da oluşabilir bu sorun sanırım (güvenlik duvarı antivirüs vb...)

Alıntıları Göster
    arkadslar aylar once bu sorunu wındows yenıden kuurp oyunu yenıden yukleyerek cozdum baska yol bulamadım 4-5 aydır sıkıntısız oynuyorum

• quote:

arkadslar aylar once bu sorunu wındows yenıden kuurp oyunu yenıden yukleyerek cozdum baska yol bulamadım 4-5 aydır sıkıntısız oynuyorum

Alıntıları Göster
    Az önce bende yaşadım Benim ki internet kesintisinden dolayı arkadaşlar bilginiz olsun illa PB'ye falan bindirmeyin hele hele bir oyun için format zaten :) hiç tasvip etmediğim bir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esTFyz -- 19 Kasım 2012; 6:19:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: esTFyz

Az önce bende yaşadım Benim ki internet kesintisinden dolayı arkadaşlar bilginiz olsun illa PB'ye falan bindirmeyin hele hele bir oyun için format zaten :) hiç tasvip etmediğim bir durum.

Alıntıları Göster
    You were disconnected from EA Online (1)

Allah belanı versin
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoneCracker271

You were disconnected from EA Online (1)

Allah belanı versin

Alıntıları Göster
    Aynen...
  • quote:

arkadaşlar

eskiden bendede cok oluyordu bilmiyorum nedenini ama net paylasimli oldugu icindi sanirim yeni net alinca cozuldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sup.Pro

quote:

arkadaşlar

eskiden bendede cok oluyordu bilmiyorum nedenini ama net paylasimli oldugu icindi sanirim yeni net alinca cozuldu
    3 aydır sorunsuz oynadığım oyun şu son 3 maçtır maçın 15-20 . dk sinde pat diye atıyor oyundan. hala çözüm arıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Kavil

3 aydır sorunsuz oynadığım oyun şu son 3 maçtır maçın 15-20 . dk sinde pat diye atıyor oyundan. hala çözüm arıyorum

Alıntıları Göster
    PByle alakası yok.anlık net kayıplarından olur ve herkese arada olur....
  • quote:

Orijinalden alıntı: akay75

PByle alakası yok.anlık net kayıplarından olur ve herkese arada olur....

Alıntıları Göster
    şu son 3 gündür çok oluyor bana da
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.