Şimdi Ara

YOUNG TURKS - KillZone 2 Klani (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hakanım hayırlı olsun klan Dün Mw 2'de 2 kere nuke attım bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: khan_1903
    Hakanım hayırlı olsun klan Dün Mw 2'de 2 kere nuke attım bu arada

Bak hala mw2 diyor, Gokhan'im bana inatmi yapiyorsun, sana o kadar elimle cakma killzone2 invite atiyorum yok genede olmuyor. Ramez05 ve mucaco'a sikayet ettim seni. Onlarin klanlardada boyle birkac arkadasi mw2 bagimliligina tutulmus. Nuke attikca kisini bilinci daha bi tesir altima giriyormus. Gokhan'im etme eyleme gunde 2 olan nuke sayisini 1'e cek daha olmadi hic atma killzone'a dogru yola geri don.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPYdir

quote:

Orijinalden alıntı: khan_1903
    Hakanım hayırlı olsun klan Dün Mw 2'de 2 kere nuke attım bu arada

Bak hala mw2 diyor, Gokhan'im bana inatmi yapiyorsun, sana o kadar elimle cakma killzone2 invite atiyorum yok genede olmuyor. Ramez05 ve mucaco'a sikayet ettim seni. Onlarin klanlardada boyle birkac arkadasi mw2 bagimliligina tutulmus. Nuke attikca kisini bilinci daha bi tesir altima giriyormus. Gokhan'im etme eyleme gunde 2 olan nuke sayisini 1'e cek daha olmadi hic atma killzone'a dogru yola geri don.

Alıştırmasaydın Mw 2'e, nuke'lara Her şeyin sorumlusu sensin, şimdi dön dönebilirsen kz2'e

Aslında Mw 2'yi de sevmiyorum biliyorsun, Bf: Bc 2'i bekliyorum Mw 2 yeni olduğu için oynatıyor kendini yoksa onda da bir numara yok Arada gelirim kz 2'e de

• Arada dedigin haftalik dilim mi yoksa senelik mi ? Senede 1 gun gelirsin sevgililer gunu yaklasiyor bak, Helga'lari unutma bari sevgililer gunun de gel bir spawn point at ne bileyim bot falan dik Helgalara sevgini teshir et.

• Yok abi arayı açmam, merak etme.En yakın zamanda kz2'deyim
  • Ben kz2 yi bitirmemistim single onu elite de bitirmeye calısıyodum dün gelmedim ama bugün online olursam.Warzone dayım
  • Dün akşam sadece pixolator online idi. O da sadece 2 kişinin olduğu bir oyunda. ben çıkıp başka bir haritada oynadım ama mw2'den sonra oyundaki adamları öldürmek çok zor gelmeye başladı. Hafta sonu nöbetçi olduğum için online olmayacam. Bakalım bu akşam ne kadar arkadaş gelecek...
  • ben gelirimde Hakan abi Alkarın adı İlker yazalım dün de ben online idim sonra cıktım. Oyunu single da bitirmeye çalışıyodum oyunu daha bitirmedim :D
  • Ben hala rank almaya kasıyorum şu aralar,ama bu halimle herhangi bir clan maçına falan girebiliyorsam sadece 1 gün önceden buraya yazın zamanını gelmeye çalışırım
  • beyler mw2 yi verdikten sonra kz2 ye dönüş yaptım az önce oynadım 1 saat falan özlemişim valla
    yanlız bişe sorucam R3 ile nişan alıyor yada zoom açıyor (bende öle), bunu değiştirmnn bi yolu yokmu? yani
    i nişan alma yapabilirmiyim?
  • @diavoloo optionsdan controls bolumunden button layout'u "alternate 2" olarak secersen istedigin olur.

Diger arkadaslar icin beyler ben dun girdim, derikom vardi cagirdim ikimiz oynayacaksak gelirim baska kim var sadece ikimizmiyiz oyleyse gelirim seklinde pazarlik mesajlari attik birbirimize, birazdan gelirim dedi yarim saat bekledim ne gelen var ne giden, thedramelech geldi toplamda 2 dakika ya kaldi ya kalmadi oyunda gitti, sonunda bende ciktim yani killzone'da oda acip hergun ama gelirlermi diye beklemek gibi bir durumum yok cikarim baska oyun oynarim ne bileyim film izlerim, ofiserlik isteyen kisiler yazsin ofiserlik vericem yani gerekli ilgi saglanmadiktan sonra benim yapabilicegim birsey yok.
  • sadece bu oyunda değil her oyunda bu böledir modası geçince ortam kurmak çok zor.free for all en iyisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPYdir

@diavoloo optionsdan controls bolumunden button layout'u "alternate 2" olarak secersen istedigin olur.

yaptım hocam çok saol, ben bu akşam itibariyle onlıne olurum oyunda
    eğer rast gelirsek oynarız..
  • Clan kurmuştuk hatırlayan varmı ?
  • Önceki mesajda da söylemiştim, haftasonu nöbetçiyim diye, cuma akşamı maalesef elektrikler kesildi tüm akşamı kitap okuyarak geçirdim... Sanırım yarın akşam online olabilirim ama söz vermeyeyim, nöbet yorgunluğuyla erkenden yatabilirim. Spydir arkadaşım 2 dakika kaldı demiş, maalesef benden başka 2 kişi vardı, bence dönüp dolaşıp iki kişinin peşinden koşmaktansa 20 kişinin oynadığı bir haritaya dahil olup clandaki diğer arkadaşlarla orada buluşabiliriz... Sonradan gelenler oraya gelirler. Sonuçta friends kısmında kimin nerede online olduğu görülüyor. Kabul, biraz zahmetli fakat diğer türlü sadece 2-3 kişi aynı anda bir oyunda bulunabiliriz. Sürekli birilerini beklemek herkesin canını sıkar, ben her akşam 10-12 arası killzoneda olmaya çalışacağım...
  • 3 saate yakın oyundaydım kimse yoktu malesef bizden,belki bir clan maçı ayarlayıp görmek lazım kaç kişi katılmaya niyetli oyunlara
  • beyler klan maçı ayarlayalım bencede görürz o zaman gerçek klan üyelerini
  • Arkadaşlar benide eklermisiniz headset var psn imzamda var
  • benide ekleyin (psn imzada)
  • head setim var nasıl oynuyoruma gelince haftanın en iyi oyuncularına verilen ribonum var heralde idare eder psn:larkosman davet gönderirseniz sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.