Şimdi Ara

YOUNG TURKS - KillZone 2 Klani (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • PSN : Pixolator ekleyin arkadaslar yeni gelen uyeler davetiyeleri yollandi
  • Kısmetse bu gece son rank'imi alıyorum Pixolator senin bağlantıların falan varmı klan maçları için?Bu hafta bi deneyelim eğer uyarsa sizlere
  • Headset yok aldığım zaman bende katılırım iyi eğlenceler :)
  • @Alkarsilverblade eski klan doneminden maclastigimiz dolu klan vardi onlardan kalan varmi bilmiyorum, ama yoksa bile bu aralar yeni klanlar gordum onlarla mac alinabilir veya hazir acilmis turnuvalara girebiliriz. Turnuvalara girmek su esnada en iyisi, cogu giriste valor istemiyor yani beles olarak giriyorsun ama 1. olursak 10 valor geliyor.
  • Valla turnuvada olabilir,dediğin gibi daha mantıklı gözüküyor Yavaştan başlayalım çalışmalara
  • Haydi killzone :)
  • slm ben haftada 1-2 gun o saatler arasi oynuyorum benide ekleyin en-ata
  • arkadaslar ben izin clandayım genelde kımse olmuyor clanda 4 turk arkadasla beraberız oyunda onlarıda alsak clana cuneyt1971-avatardas-moon_tr-altug1905 bu arkadaslarıda clana alırsanız iyi olur
  • Dün akşam biraz multi oynadım.Hikaye bitmeden oynamayı düşünmüyordum da,bi denemek istedim.Gayet güzelmiş.Klan sistemiyle olursa da harika olur bence.(yalnız şartlarınız çok ağır ; her akşam gelemeyebilirim.)

psn: canERD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vibrant -- 23 Mayıs 2010; 12:43:10 >
  • killzone2 de hic turk clan yok heralde varsa benide haberdar edin attigimi vururum ona gore

ps:en-ata

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en-ata -- 2 Haziran 2010; 20:30:35 >
  • arkadaşlar selam adım mehmet killzone2 de oynayan en az iki yıldızlı arkadaşları beklerim bana mesaj atın oyundan ''mehmedof'' buna atabilirsiniz
  • bu konuda hortlamis arada, valla young turks klani sizlere omur zaten bende is gucten giremez oldum birde eski katilim yok maalasef artik ayni anda ve saatte 3 kisi online olursak opte basina koy ben 3 kisi gidip 16 kisilik oyuna girip arada kaynamayida sevmiyorum zaten 8-8 mac yapiyorsun 3 kisisin geri kalan herkes yabanci biyerden sonra bayiyor 3'e 3 mac olacak anca oyle keyfi oluyor yada minimum 8 kisi olucaz bir 8 daha bulucaz'da oyle mac yapicaz heyecani olsun, bakalim kz3'e artik
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.