Şimdi Ara

Your computer has been locked hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Your computer has been locked hatası

• Virus bulaşmış. Combofix yada herhangi bir spyware malware temizleyici indirip o bilgisayara atın ve taratın.
  • başka tarayıcıda denedin mi entresan durum.
  • guvenli kipte combofix`i calistirin. buyuk ihtimal duzelir
  • çözdüm çok kolaymış :)
  • Çözümü Yazar Mısınız ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBigBad33

Çözümü Yazar Mısınız ???

Başlat > Çalıştır > Çalıştıra: C:\WINDOWS\system32\drivers\etc yazın > hosts dosyasını not defteri ile açın. > google ve youtube ile ilgili herşeyi silin (IP İLE BİRLİKTE) > Kaydedin. > Sorun Çözülmüştür. o kadar uğraşmana gerek yo googlede , youtubede , facebookta profilin açıksa kapanır yeniden giriş yapmak zorunda kalırsın. bide arama geçmişini siler. bendede oldu 1 saat kadar uğraştım sitelerin aldatmacası bence bunu e p i c f r e e p r i z e s . c o m yaptı çünkü o siteye kayıt olduktan 15 dk sonra bu mesaj geldi ve o site IP yolundan sizi tanıdığı için bu muhtemel.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LTM

quote:

Çözümü Yazar Mısınız ???

Başlat > Çalıştır > Çalıştıra: C:\WINDOWS\system32\drivers\etc yazın > hosts dosyasını not defteri ile açın. > google ve youtube ile ilgili herşeyi silin (IP İLE BİRLİKTE) > Kaydedin. > Sorun Çözülmüştür. o kadar uğraşmana gerek yo googlede , youtubede , facebookta profilin açıksa kapanır yeniden giriş yapmak zorunda kalırsın. bide arama geçmişini siler. bendede oldu 1 saat kadar uğraştım sitelerin aldatmacası bence bunu e p i c f r e e p r i z e s . c o m yaptı çünkü o siteye kayıt olduktan 15 dk sonra bu mesaj geldi ve o site IP yolundan sizi tanıdığı için bu muhtemel.

Çook teşekkür ederim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LTM

quote:

Çözümü Yazar Mısınız ???

Çook teşekkür ederim.

çözüysem ben sevindim ....

• İyi günler benim bilgisayarim da ayni virüs var ama guvenli modda da açılmıyor .Guvenli modda tam acilacagi sirsda bilgisayar kapanip açılıp tekrar o sinir bozucu ekran geliyor .Yardimlarinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rikinokeman

İyi günler benim bilgisayarim da ayni virüs var ama guvenli modda da açılmıyor .Guvenli modda tam acilacagi sirsda bilgisayar kapanip açılıp tekrar o sinir bozucu ekran geliyor .Yardimlarinizi bekliyorum

pc'de başka bir kullanıcı daha varsa ondan açabilirsiniz
  • ayrıca güvenli kip komut isteminde açılır, bu modda combofix'i çalıştırabilirseniz sorun cözülür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dento35

quote:

Orijinalden alıntı: rikinokeman

İyi günler benim bilgisayarim da ayni virüs var ama guvenli modda da açılmıyor .Guvenli modda tam acilacagi sirsda bilgisayar kapanip açılıp tekrar o sinir bozucu ekran geliyor .Yardimlarinizi bekliyorum

pc'de başka bir kullanıcı daha varsa ondan açabilirsiniz

Tek kullanici var .Komut istrkli guvenli modda açmaya çalıştığım da ekranda küçük bir pencerede siyah ekran çıkıyor benim müdahale dtmeme firsat kalmadan (sanirim kendi bi komut yazarak) bilgisayari yeniden baslatiyor sonra ben yine ayni döngüyu yaşıyorum:(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.