Şimdi Ara

your game.exe sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Bilgisayarı her açtığımda ekranda your game.exe adlı 0 byte'lık bi program oluyor. shift+del yapıyorum ama bilgisayarı her açtığımda yine geliyor. Virüs olabilir mi Avira kullanıyorum sürekli güncel tutuyorum ama virüs olarak algılamıyor. Sebebini ve çözümünü bilen yardım edebilir mi?

• Angry Birds oyunu sisteminizde kurulu mu?
  • Evet Angry Birds kurulu.
  • Sorun angry birds kaynaklı. virüsle alakası yok.
  • Bilgisayara bir zararı olur mu ki? Nasıl silebilirim yoksa kalsa da olur mu? İlgine teşekkürler...
  • Bir zararı yok. Oyunu kaldırdığınızda bir daha çıkmaz zaten. Her oyunu açtığınızda o dosya oluşuyor.
  • Çözümü;

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

"C:\ProgramData\Microsoft\Windows\GameExplorer\{8D12871A-3142-4F42-8CF9-DEDFFEC63209}\PlayTasks\0\

sende bu klasör aynı isimle(ing. karakterlerden bahsediyorum) varsa eğer, belgelerim gibi biryerde adres çubuğuna bunu yapıştırarak bu adrese gidebilirsin..Eğer o şekilde bu klasöre gidemezsen elle bu klasörü bulup açman lazım..
    Eğer klasörü açabilirseniz PLAY adında bir exe göreceksiniz..Onun üzerinde sağ ile tıklayıp özelliklere girin.Orada bu dosya kaynak adresini ANGRY BIRDS'ün exesinin olduğu yer olarak değiştirin ve uygula/tamam diyerek bu menülerden çıkın.

Sonra bir deneme yapın."

Kaynak:http://forum.donanimhaber.com/m_52078184/tm.htm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.