Şimdi Ara

your graphics card is below required specifications hatası?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
15.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar fifa 15i yükledim. demoda da hata veriyordu ama önemsememiştim.
    your graphics card is below required specifications böyle bir hata veriyor. önceden handled ile başlayan bir hata veriyordu grafik işlemci ile çalıştır kısmını değiştirince düzelmişti.. directx 11 yükleyemedim güncel dedi.

i7 işlemci
    630m ekran kartı.
    sistemim yetersiz değildir herhalde diye düşünüyorum.
    win7 kullanıyorum
    teşekkürler şimdiden.

• ekran kartın oyunu destekliyor..directx 11 var.

yapman gereken nvdia denetim masasından ekle butonuna basarak fifa-15'i seçeceksin. burda dikkat etmen gerekn şey ekleye basınca karsına direk gelen fifa15 simgesini eklemeyeceksin..o launcher..onu eklersen bi işe yaramaz..oyunu intel ile acmaya calışır ve böyle acmaz uyarı verir.

ekleye basınca gözata tıklayıp masaüstündeki fifa-15 oyunun simgesini seç düzelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar6055

ekran kartın oyunu destekliyor..directx 11 var.

yapman gereken nvdia denetim masasından ekle butonuna basarak fifa-15'i seçeceksin. burda dikkat etmen gerekn şey ekleye basınca karsına direk gelen fifa15 simgesini eklemeyeceksin..o launcher..onu eklersen bi işe yaramaz..oyunu intel ile acmaya calışır ve böyle acmaz uyarı verir.

ekleye basınca gözata tıklayıp masaüstündeki fifa-15 oyunun simgesini seç düzelir.

olmuyor hocam. masaüstündeki simgeye sağ tıklayıp baktığımda yine entegre görünüyor varsayılan. varsayılanı değiştirmek yerine 1 kereliğine yüksek performanslıyı seçiyorum yine olmuyor.
  • bir de gözattan c prgram files fifa15.exe dosyasını ekle.

ben o hatayı hallettim ama şimdide fifa acılırken starta basıyorum loading ekranında takılıp kalıyor öylece
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar6055

bir de gözattan c prgram files fifa15.exe dosyasını ekle.

ben o hatayı hallettim ama şimdide fifa acılırken starta basıyorum loading ekranında takılıp kalıyor öylece

hocam oldu. dediğinizi yapınca. yalnız oyuna girdim. oynanmıyor. donuyor sürekli... nasıl bu kadar sistem gereksinimleri yükselmiş 1 senede anlamadım. oyunu birine satacağım ya da düzelir mi ileride bilmiyorum.
  • bende de aynı şekilde oluyor hocam. şimdi oyuna giiyorum ama kıck off mac yapacakken artık bilgisayar kasılmaktan çatlayacak. işlemciye bakıyorum %100 lere vurmuş.

tama o kadr üst düzey bir sistemimiz yok ama i5 işlemci gt 540m ekran kartı enazından lowda oynatması lazım..demoda herhangi bir sıkıntı yaşamadan oynamıştım..farlı bişey var bu işte.
  • Arkadaşlar bende de aynı sorun var, Fifa 14ü High görüntü kalitesinde son derece akıcı bir şekilde oynarken Fifa 15i Low da oynayamıyorum kasılmaktan, bunun bir çaresi var mıdır lütfen bilgilendiriniz . oyunu satmayı düşünüyoum ciddi ciddi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fairbanks142 kullanıcısına yanıt
    ben hala bir çözüm bulamadım. sorun yazılımsal.donanımla alakası yok.
    işlemcim i5
    ekran kartı gt 540m
    ram 6 gb

eğer bu sistemle low da bile oynayamıyorsam inanmam sistemin yetmediğine..demoyu çok rahat oynuyordum çünkü.

büyük ihtimalle nvdianın yazılımsal sorunlarından kaynaklanıyor. çünkü GeForce Exprince programı da açılmıyor hata veriyor.

Eski ekran kartım ATI Mobilitydi. Hiç sorun yaşamıyordum. Nerden aldım bu Nvidia'lı laptopu lanet olsun..Bir daha nvdia mı...asla..
  • hocam ekran kartı fatörü gerçekten çok önemli sistemim kötü benim ama ekran kartını iyi aldım şimdi full+full de çok az kasılmayla rahat oynatıyor.
    sistemim: core2quad6600 4gbddr2 ram 7850 2gb oc ekran kartı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.