Beyler biraz ilerletiyorum sanki. Bu arada bu başlığa artık bundan sonra çizdiklerimi atmayı planlıyorum boşuna başlık açmayacam ayrı.
quote:Orijinalden alıntı: Fields of Justice quote:Orijinalden alıntı: LLoncept aşağıyıda tamamlasan tam üçgen olacakmış Nasıl yani ? git gide incelmişte
quote:Orijinalden alıntı: LLoncept quote:Orijinalden alıntı: Fields of Justice quote:Orijinalden alıntı: LLoncept aşağıyıda tamamlasan tam üçgen olacakmış Nasıl yani ? git gide incelmişte Hea doğrudur Ne bileyim öyle olması gerekiyor üst vücudun
quote:Orijinalden alıntı: Fields of Justicequote:Orijinalden alıntı: LLoncept quote:Orijinalden alıntı: Fields of Justice quote:Orijinalden alıntı: LLoncept aşağıyıda tamamlasan tam üçgen olacakmış Nasıl yani ? git gide incelmişte Hea doğrudur Ne bileyim öyle olması gerekiyor üst vücudunAlıntıları Göster Kafası ve bize göre sol elinde biraz problem var onun dışında fena değil
quote:Orijinalden alıntı: stoylanKafası ve bize göre sol elinde biraz problem var onun dışında fena değil Alıntıları Göster Çoğu çizimi beğenirim ama bu bana göre olmamış.
quote:Orijinalden alıntı: Lady Sylvanas WindrunnerÇoğu çizimi beğenirim ama bu bana göre olmamış.Alıntıları Göster Kafa çok yuvarlak olmuş bence , ama genel olarak güzel çizim.
quote:Orijinalden alıntı: FastOneKafa çok yuvarlak olmuş bence , ama genel olarak güzel çizim.Alıntıları Göster Sağolun yorumlar için. Bu arada riota gönderdim bakalım ne diyecekler
quote:Orijinalden alıntı: FastOneKafa çok yuvarlak olmuş bence , ama genel olarak güzel çizim.Alıntıları Göster kafayı yaparken elipsi çok açmışın :D Geneli iyi .
quote:Orijinalden alıntı: Jacoupe07kafayı yaparken elipsi çok açmışın :D Geneli iyi .Alıntıları Göster Gözündeki bant hariç güzel.
quote:Orijinalden alıntı: Guest-1E3DD8841Gözündeki bant hariç güzel.Alıntıları Göster Paint terk. Şaka şaka güzel olmuş.
quote:Orijinalden alıntı: Do I Have To Gözündeki bant hariç güzel. Aynen. Başta kafa bölgesini çizdim ama uğraştım dersem yalan olur orda. Devamında bayağı bir emek sarfettim ama.
quote:Orijinalden alıntı: Fields of Justicequote:Orijinalden alıntı: Do I Have To Gözündeki bant hariç güzel. Aynen. Başta kafa bölgesini çizdim ama uğraştım dersem yalan olur orda. Devamında bayağı bir emek sarfettim ama. Alıntıları Göster Güzel olmuş.
quote:Orijinalden alıntı: realmobyGüzel olmuş. Alıntıları Göster Aşağıya doğru incelmiş, ilk bakışta sakat zannettim
quote:Orijinalden alıntı: EleutheriossBiz sadece Lee Sin'i kör keşiş sanardık be bro .Beyler ben de çizdim nasıl olmuş?