Şimdi Ara

Youtube %15'lik vergi | YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhabalar. Benim Youtube'da bir kanalım var ve yaklaşık 2 ay önce para kazanması aktifleşti. Henüz adres doğrulamasını da gerçekleştiremedim yani PIN gelmedi. Kanalım futbol üzerine olduğu için kısa sürede adsense üzerinden 21k gibi bir para kazandım ve bu para şu an adsense bakiyemde duruyor. Çeşitli telif bildirimleri ve sorunları nedeniyle kanalda paylaşım yapmayı durdurdum ve devam etmicem. Sormak istediğim şu ki bu yeni Youtube vergi sistemine göre istisna belgesi alınarak herhangi bir bankadan bu belge dahilinde hesap açtırarak adsense gelirinizin o hesaba yatmasını ve yüzde 15'lik vergi tutarının yatan paradan banka tarafından kesilmesini sağlayabiliyormuşsunuz. Ama bununla birlikte bağkura tabi tutulduğumuzu da öğrendim ki bu da aylık 1500 tl prim ödemek demek. Ben bu adsensedeki paramı alıp bu işe devam etmemek istiyorum ve sırf tek seferlik bir para yatımı için de bağkura bulaşmak istemiyorum. Demek istediğim ben bu parayı tek sefere mahsus kendi mevcut banka hesabıma yatırtırsam ve sonrası için hiçbir şekilde aylık gelir elde etmesem, yani hem youtube hem de adsense hesaplarımı duraklatırsam başıma herhangi bir iş gelirmi? Tek seferlik çekimlerde sıkıntı olmaz, bu aydan aya süreklilik arz ederse vergisiz çekmek sorun olur diyorlar genelde ama benim miktar yüklü olduğu için çok tereddütte kalıyorum. Lütfen anlayan, fikri olan yardımcı olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SublimExplo -- 9 Ağustos 2022; 18:29:33 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.