Şimdi Ara

YOUTUBE 60 FPS VİDEO KAYDIRMADA KASMA SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AMD Radeon RX 5500 XT ekran kartım var. Oyunlarda ve diğer işlerde genel olarak sıkıntısız çalışmakta. Ama saçma bir sorun var ve nedenini bir türlü çözemedim. YouTube'da 1080p ve üstü çözünürlüklerde 50-60 FPS video izlerken sayfada fare tekerleğiyle yukarı aşağıya kaydırırken fena kasıyor. Yalnızca Radeon Software'den ekran kaydı alırken YouTube'da 1080p ve üstü çözünürlüklerde 50-60 FPS video izlerken sayfada fare tekerleğiyle yukarı aşağıya kaydırırken kasma olmuyor. 30 ve aşağısı FPS'te olan videolarda ise böyle bir sorun yok. Bu sorun neden kaynaklanıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmreGökçeTR -- 22 Mayıs 2021; 16:22:28 >

• Chrome donanım hızlandırma aç veya kapa.

• Nedenini bilmiyorum ama sorun ekran kartında değil.

• aynı sorun bende de var uzun zamandır, kart 5600xt, donanım hızlandırma açık.

1080p60fps video izlerken kart %100 yüke girmesine rağmen çekirdek saati 10-20 Mhzlerde geziyor. Şu kartı aldığımdan beri yazılımla ilgili problem yaşıyorum.

• scapegoat111 kullanıcısına yanıt

Ama satmaya gelince bu zamana kadar hiç başımı ağrıtmadı. Sorunsuz gönül rahatlıgıyla uzun yıllar daha kullanabileceginiz kart diye itelersin:D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    youtube video yüklenme sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.