Şimdi Ara

youtube a hangi uzantıda video yüklemeliyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a beyler elimde .wmw uzantılı görüntüsü çok kötü olmayan bir video var(630*350).kalitesini biraz yükseltmek için VSDC Free Video Editor diye bi program indirdim.videoyu programa atıp .avi olarak kaydettim full hd 1280*720 olarak.yani görüntü azda olsa düzeldi en azından biraz daha akıcı oldu ama sormak istediğim şu programda bir sürü kayıt seçeneği var avi,wmw,mkv,mov,mp4,dvd v.s bunlarında kendi içinde çeşitleri var h264,mpeg2,mpeg4 diye.videoyu youtube a atıcam en iyi görüntü ve ses performansını almak için hangi seçenekte kaydediyim videoyu? malum youtube a video atınca orjinal halinden biraz soluk yüklüyor.

yada başka bir program önerirmisiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Camtasia Studio'yu öneririm. Oradan videonu düzenleyip, HD olarak direk Youtube'a atabilirsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • peki uzantı olarak hangi formatta kaydedeyim.onu soruyorum. avi mi wmw mi mp4 mü ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalite olarak değilde dosya boyutu olarak en az wmv yer kaplıyor. O yüzden ben wmv olarak nete yüklüyorum.
  • Tavsiye edilen dosya formatlarını şu linkte bulabilirsiniz >>https://support.google.com/youtube/troubleshooter/2888402?hl=tr

Ayrıca Any Video Converter programını da öneririm basit işlemler için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.