Şimdi Ara

youtube da küfür edenlerin ip numarası.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
9.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşım zor diye birşey. Yapan nasıl yapıyor

Arkadaş ****ın videosuna yorum yazdı diye evini polisler bastı hard diskini almışlar

Videoda youtube da yorum yazan mağdur arkadaş anlatıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasslich -- 30 Mayıs 2013; 22:12:30 >

• Savcılıga şikayet ediyorsunuz. Ekran görüntüleri delilileriyle beraber.
    Savcı youtube'a yazı yazıyor ip leri istiyor.

Savcılık ip'nin turk telekomdan bilgilerini sorgulatıyor. Hangi saatte hangi ipyle nereden girmişsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasslich -- 30 Mayıs 2013; 22:14:29 >
  • konu hortlatmayı nasıl yapıyorsunuz anlamadım itina ilemi arıyorsunuz napıyosunuz:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: IItwentysixII

konu hortlatmayı nasıl yapıyorsunuz anlamadım itina ilemi arıyorsunuz napıyosunuz:D

• quote:

Orijinalden alıntı: hasslich

Savcılıga şikayet ediyorsunuz. Ekran görüntüleri delilileriyle beraber.
    Savcı youtube'a yazı yazıyor ip leri istiyor.

Savcılık ip'nin turk telekomdan bilgilerini sorgulatıyor. Hangi saatte hangi ipyle nereden girmişsiniz.

youtube savcılığa cevap vermez uluslararsı antlaşma var. Savcılığın yurtdışı sitesinden sırf küfür diye bu bilgiyi istemesi bile antlaşmaya aykırı. O ip si bulunanlara mail üzerinden ulaşılıyor. Bir de melih gökçekin twitterda ip nosu bulma taktiği var tabi değişik yollarla bulunabiliyor ama şirket doğrudan bilgi vermiyor.

Benim davam vardı oradan biliyorum. FAcebook bilgi vermek bir yana mahkemeden 600$ da para istedi yazışma yaptı diye :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peacewolfus -- 9 Haziran 2013; 21:36:29 >

• Bir hort da benden :) bunca sene geçmiş bugün için bir değişiklik var mıdır acaba?

Bir youtube kanalının kimin olduğuna ip ine mailine vs ulaşma imkanımız var mıdır? Savcılığa versek çözüm olur mu? Ulaşılabilir mi? Yurtiçinde olduğunu düşünüyorum ama bulunamazsa diyelim sonuç çıkmadı. Masraf falan yazılır mı bize?

Facebook bile 600 dolar istemiş ya yazıştı diye youtube da bizden talep eder mi acaba? Hakaret va davası açılsa kanal sahibine ulaşılabilir mi?

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum neden sorduğunu tam anlayamadım ama sana şunu diyim. birine bilmem ne zaman küfür ettiysen o ettiğin zamanın ip numarası bilgisayarın kullanıcı ismi bilgisayarın ağ kartının kimlik numarası(mac) falan gibi bir takım izler bırakır. bu bilgileri internet hizmet sağlayıcın belli bir zamana kadar depoladığını varsayarsak polis bu bilgilerinden sana böyle ulaşır. birine küfür etmişssen anca polis bulabilir.

bir de internet ip numarası var bir de bilgisayar ip numarası var. internet ip numarası modemi açıp kapayınca değişir eğer sabitlenmemişse. bilgisayar ip numarası da modemden otomatik olarak alınıyorsa o da sabit değilse değişir. geriye sadece bilgisayarın donanım kimlikleri ve kullanıcı ismi kalıyor. yedek donanımları kullan veya format at xddddddddddddd töbe töbe ajanlık derse veriyoz xd.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.