Şimdi Ara

YouTube'dan içerik üreticilerine: Telif hakkıyla korunan müzikler kolayca kaldırılabilecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YouTube'dan içerik üreticilerine: Telif hakkıyla korunan müzikler kolayca kaldırılabilecek
    YouTube, içerik oluşturucuların konuşmaları, efektleri ve diğer sesleri etkilemeden telif hakkıyla korunan müzikleri videolarından kolayca kaldırabilmeleri için güncellenmiş silme aracını kullanıma sundu.

YouTube, yeni parça silme aracının telif hakkıyla korunan müziklerin olduğu bölümleri kaldırdığını, sesin geri kalanını olduğu gibi bıraktığını söylüyor. Şirket, videodaki diğer sesleri etkilemeden söz konusu müziğin tespit edilip kaldırılması için yapay zeka destekli algoritma kullandığını belirtiyor.

YouTube, algoritmanın yalnızca müziği kaldırmada zaman zaman başarısız olabileceği konusunda uyarıyor.

Kaynak:https://techcrunch.com/2024/07/05/youtubes-updated-eraser-tool-removes-copyrighted-music-without-impacting-other-audio/

• Ben bu işi hiç anlamıyorum.

Youtuber bir video dan 100.000 lira kazandı. Video da 100 dk. Lisanslı Müzik de 5 dk yer kaplıyor toplam video içinde.

95.000 lira Youtuber'a 5.000 lira da müzik lisanslayan birime gönderebilir.

Youtube mu kabul etmiyor. Video yu yapan Youtuber mi kabul etmiyor. Yoksa müzik lisansçısı mı kabul etmiyor. Herkes kazançlı olacak.
  • Ben bu işi hiç anlamıyorum.

Youtuber bir video dan 100.000 lira kazandı. Video da 100 dk. Lisanslı Müzik de 5 dk yer kaplıyor toplam video içinde.

95.000 lira Youtuber'a 5.000 lira da müzik lisanslayan birime gönderebilir.

Youtube mu kabul etmiyor. Video yu yapan Youtuber mi kabul etmiyor. Yoksa müzik lisansçısı mı kabul etmiyor. Herkes kazançlı olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elefue -- 6 Temmuz 2024; 00:09:29 >
  • Elefue kullanıcısına yanıt

Bazı lisanscılar hususi olarak kendi muziğini veya videosunu koyanları direk blokluyor. Enteresan fantaziler tabi ama öyleleri var. Kesinlikle kendi müziklerinin ve videolarının konulmasına izin vermiyorlar.

• Bu telif meselesi yüzünden insanlar canlı yayınlarında ortamda çalıyor bile olsa videolarında müziğe yer veremiyorlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Elefue kullanıcısına yanıt
    Lisans sahibi hepsini almak gibi bir açgözlülük yapmayı bırakırsa mantıklı olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.