Bildirim
YouTube'dan içerik üreticilerine: Telif hakkıyla korunan müzikler kolayca kaldırılabilecek
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben bu işi hiç anlamıyorum.
Youtuber bir video dan 100.000 lira kazandı. Video da 100 dk. Lisanslı Müzik de 5 dk yer kaplıyor toplam video içinde.
95.000 lira Youtuber'a 5.000 lira da müzik lisanslayan birime gönderebilir.
Youtube mu kabul etmiyor. Video yu yapan Youtuber mi kabul etmiyor. Yoksa müzik lisansçısı mı kabul etmiyor. Herkes kazançlı olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elefue -- 6 Temmuz 2024; 00:09:29 >
-
Bazı lisanscılar hususi olarak kendi muziğini veya videosunu koyanları direk blokluyor. Enteresan fantaziler tabi ama öyleleri var. Kesinlikle kendi müziklerinin ve videolarının konulmasına izin vermiyorlar.
-
Bu telif meselesi yüzünden insanlar canlı yayınlarında ortamda çalıyor bile olsa videolarında müziğe yer veremiyorlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Lisans sahibi hepsini almak gibi bir açgözlülük yapmayı bırakırsa mantıklı olabilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ben bu işi hiç anlamıyorum.
Youtuber bir video dan 100.000 lira kazandı. Video da 100 dk. Lisanslı Müzik de 5 dk yer kaplıyor toplam video içinde. 95.000 lira Youtuber'a 5.000 lira da müzik lisanslayan birime gönderebilir. Youtube mu kabul etmiyor. Video yu yapan Youtuber mi kabul etmiyor. Yoksa müzik lisansçısı mı kabul etmiyor. Herkes kazançlı olacak. |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X