Şimdi Ara

Youtube film-dizi telif hakkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
28.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Youtube'da dizi karakterlerinin komik sahneleri tarzında videolar paylaşmak istiyorum.Telif hakkı sorun olurmu ?

• malesef telif haklarına gidiyor. ben arkadaşım hoşgeldin komik sahnelerini yüklemiştim. telif uyarısı geldi. bu hesabınıda olumsuz etkiliyor hatta. yok para kazanmam diyorsan sorun olmaz.
  • mehmet_4242 kullanıcısına yanıt
    Aynı şarkıyı onlarca kanal yayınlamış bir sürüde dizi sahneleri felan var onların hiç biri para kazanmıyormu şarkı,dizi içeriklerini telife takılmadan kullanmanın bir yolu varmıdır acaba
  • şimdi ncs diye bir kanal var yabancı. bütün müzikler telifsiz. ordan müzik alabilirsin. dediğin kanalların videolarını izle. eğer video çubuğunda sarı noktalar varsa kazanıyordur ancak eğer Çubuk temizse kazanmıyorlar. şarkılar için telifsiz olacağını sanmıyorum. ama görüntüler için birşeyler yapabilirsin. mesela başına sonuna introlar koyarsın. ortaya bi 0.05 saniyelik bi herhangi resim. bu resmin amacı taramada telife yakalanma ihtimalini düşürmesi gibi. bide sana tavsiyem falwin addme fast gibi sitelerde türkiyeden abone kastır kendine. ama sakın ha sakın telif olabilme ihtimali olan şeylere yanaşma. ben arkadaşım hoşgeldin 2. bölümü yayınlayım dedim. yükledim etiket felan hazırladım. banned. uyarıyı yedim. üstelik 1 aylık reklamlarımı da engelleyip biriken kazancımı geri aldılar. demem o ki az olsun kendi videoların olsun. ha ne atacağım dersen bilgisayardan videolarla bu işi yap. ben bıraktım. hem uzun zaman hem emek istiyor belki ilerde kazandırıyordur ama ben düşmedim üzerine o kadar. yardıma ihtiyacın olduğunda pm at cevap vermeye çalışırım bildiğim kadarıyla. kazanç olarakta ben 1 hafta da 2100 abone kastım , 5.61 tl para biriktirdim. 1300 civarı görüntüleme almıştım. belki sana bir fikir verir , kolay gelsin

• Film ve dizilerde para kazanmak mümkün fakat uğraş gerektiriyor. Youtube'daki kimsenin taktiğini söyleyeceğini düşünmüyorum.
  • Para kazanmak için yapıyorsan farklı alanlara yönelmen gerekir. Telif sıkıntılı olur ve uzun süreli gitmez.
  • kedi derleme videosu yaptım 4 günde 120 kişi anca :D
  • Telif hakkı istenmiyormu mesela filminizi videoma koymak istiyorum fln

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bir diziyi altyazılı çekiyorum. Telif yer miyim? Yani diziyi çekip altyazıları sonradan ekliyorum. Telif yeme ihtimalim var mı? Lütfen cevap verin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.