Şimdi Ara

film izleme siteleri yasal mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Film izleme sitesi yapmak veya satın almak istiyorum fakat telif hakları ihlali sorununu nasıl aştıklarını bilmiyorum. Bu tür tüm siteler telif haklarını gözetmeden riskemi girmektedirler? Yasal yaptırımları nerlerdir? Eğer bu konuda bilgi sahibiyseniz, bilgi vermenizi rica ederim.

tşk.

• Merhabalar;

Hiç Bir Film sitesi yasal sorumluluk taşımamaktadır. Mü-yap yapı ve gösterimler birimi olarak yapılan tüm illagal hiç bir Film - dizi - müzik sitelerini barındırmıyor. Örnek :www.direkizle.net sitesi mü-yap tarafından kapalı bir sitedir. ama kullanıcılarına olanak sağladığından dolayı www koymadanhttp://direkizle.net ve sahte dns girerek siteye giriş yapmaktadır. + Google reklamları düşünüyorsanız. google adsense ekibi kesinlikle katiyen musade etmiyor ve reklam kodlarını onaylamayıp üyeliğinizi devre dışı bırakmaya kadar gidiyor. O'yüzden Alacagınız Site tamamen Yasal olmaksızın kendi zevkiniz ve kendi ilginiz ilerlemesiyle ve reklam alımlarıyla gider.

Umarım Vermiş Olduğum bilgiler yarar umarım işinize.

Saygılarımla.

• Ben de bu konuyu merak etmişimdir. Aslında olayın illegal olduğu açık, ancak içeriği başka yerlerden alarak aradan sıyrılmak mümkün olabilir gibime geliyor.
  • kesinlikle yasal değil..Ama sayıları o kadar fazla ki.İllegali legal ile ayırt edemememiz çok normal.
  • Çok teşekkür ederim bilgilendirmeleriniz için arkadaşlar. :-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1boCek

Merhabalar;

Hiç Bir Film sitesi yasal sorumluluk taşımamaktadır. Mü-yap yapı ve gösterimler birimi olarak yapılan tüm illagal hiç bir Film - dizi - müzik sitelerini barındırmıyor. Örnek :www.direkizle.net sitesi mü-yap tarafından kapalı bir sitedir. ama kullanıcılarına olanak sağladığından dolayı www koymadanhttp://direkizle.net ve sahte dns girerek siteye giriş yapmaktadır. + Google reklamları düşünüyorsanız. google adsense ekibi kesinlikle katiyen musade etmiyor ve reklam kodlarını onaylamayıp üyeliğinizi devre dışı bırakmaya kadar gidiyor. O'yüzden Alacagınız Site tamamen Yasal olmaksızın kendi zevkiniz ve kendi ilginiz ilerlemesiyle ve reklam alımlarıyla gider.

Umarım Vermiş Olduğum bilgiler yarar umarım işinize.

Saygılarımla.

Bir Şey Diycekdim Ama Neyse:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimbuadam -- 11 Eylül 2011; 1:00:20 >

• www.muvizi.com/ gibi siteler yasaldır.
    İlla yasal değil diye bilşey yok.
    Bunun dışında da yasal siteler bulunmaktadır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.