Bildirim
İnternetten online film izlerken download mı upload mı önemli?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
bildiğim kadrıyla download -
Download Filmin barındığı sunucu ağırdır zaten o hızla 720p olarak torrent indirmelisin -
Yanlış paketi seçmişsin. 8 mb download hızı paketi farklı upload hızı paketi farklı. Ara ttneti ben 8 mb upload kampanyasından yararlanmak istiyorum de. -
Download kullanılır fakat video sitesinin yavaşlığından kaynaklı yavaş yüklenme sorunu olabilir takma kafana bence netten online film izleme t*rrent sitelerinden filmleri indir 800 le 5-10 dk'da paşa paşa seyret -
sitenin sunucuları yavaşsa senin internetinin hızlı olmasının önemi olmaz. -
upload niye önemli olsun -
quote:
Orijinalden alıntı: Marquen
Download Filmin barındığı sunucu ağırdır zaten o hızla 720p olarak torrent indirmelisin
izlemek istediğim film max manus site altyazi.com . bu filmi 720p olarak torrntten indirmek kolayda saniye ayarlı altyazıyı nereden bulacam? altyazı gömmeyi biliyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X