Şimdi Ara

Youtube gelirine %38 vergi geldi. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
2
Favori
9.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çar çakal firmaları sponsorlu video diye övüp insanların mağdur olmalarına sebep olanlara az bile.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • routemaster kullanıcısına yanıt
    Onlarda devlet işleyiş sistemi bizim "saldım çayıra, mevlam kayıra" sistemi gibi değil. İnsanları da bizim gibi koyun değil...

vergi oranı koymanın da bir usulü-adabı vardır...

Avrupa'da karşılıklı güven var. Çünkü AB ülkelerinin çoğu hükümet halkına o güveni aşılıyor. Akp iktidarı gibi illegal işlere kalkışanı ise sandıkta ya da sokakta cevabını veriyor. (bkz. Fransa akaryakıt zammı olayı)

bu ülkede hükümet kendi vatandaşına ota zoka kdv'nin yanına ötv gibi saçma sapan vergi sistemlerle halkından para koparmaya kalkarsa nasıl kendi halkına o güveni aşılayacak? hadi koydun ötv'yi mtv'yi; o koyduğun vergi oranlarını vatandaşın ödeyebileceği şekilde koy...

Tl'yi zaten 3-4 baba döviz karşısında rezil, kepaze ettin. Bari vergi konusunda da güveni aşıla da millet illegal olan işlere gram kalkışmasın...

bakın, en son bağış sistemindeki fanatik akpliler hariç, çoğu "zırnık yok" adlı hashtagda tepkisini gösterdi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YananGülYoldaşlığı -- 8 Mayıs 2020; 21:11:12 >

• iamburak kullanıcısına yanıt
    Böyle bir şey olamaz. Gerçekten bizim ülke böyle kıskançlık,haset... Abi adamlar herkes sürünsün istiyor herkes, kimse nefes alamasın köle gibi çalışsın ama para alamasın,rahat yaşamasın. İşin enteresanı bunu sadece bizim ülkede ki insanlar için istiyorlar, misal Selena Gomez çıkıyor herkes ''oo mükemmel süper.'' Aleyna Tilki çıkıyor. '' Tüü kaka.'' Bunun gibi örnekler çoğalabilir sadece şarkıcı değil her alan için aynı. Öğretmen mevzusu oluyor evde 1 tane çocuğa tahammül edemeyenler 30 tane çocukla uğraşan öğretmenlere laf atıyor, doktor mevzusu oluyor doktorlar oturduğu yerden para kazanıyor diyorlar vs. vs. Bu ülkede insanlara yaranmak için asker,polis,savunma sanayinde çalışan birisi falan olman lazım ki eminim onlarında biraz rahat ettiklerini gördüklerinde içten içe kendilerini yiyorlar ama dışarıya yansıtamıyorlar tepki çekmemek için. Neyse çok şey yazılır da boşa.

• son yıllarda çoğunluğun takdir ettiği ve azda bulduğu bir vergi bindirimi olmuş.
  • Vergi tabiki alınmalı. Ben de destekliyorum bu durumu. Ama vergiyi amacı doğrultusunda kullanmıyoruz. Bu vergi sana ateş su toprak tahta olarak dönüyor mu? Hayır. Küresel bir salgında bile neler olduğunu hepimiz gördük.

Sen gider ondan bundan vergi alır, Turkcell, Cengiz, Kolin gibilerine vergi affı sağlarsan sistem çöker ahanda günümüzdeki gibi. Gelire odaklı vergi alınmalı, gelirini kaçıran affedilmemeli. Asgari ücretli ve küçük esnaftan alınan vergi ile dönüyor bu ülke.
  • Bu vergiden dolayı çoğu youtuber kanalını kapatır.

Milyon izlenme oranın yoksa gelir kimseyi kurtarmaz
  • Az olmuş daha çok olmalı ..zaten 1 e 7 kazanıyolar ..dolar üstünden para kazanmanın bedelş daha fazla olmalı ..bu üşlkenin ekmeğini bedava yemek yok .. daha fazla artsın lütfen ..en az %50

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

Iyi olmus az bile. %90 civari olmali bence. Bos bos oturup video cekerek para kazaniyorsan bi zahmet vergisini de ver.
    Önüne kamera koy, ışıklandırmayı düzgün ayarla, boş veya dolu bir içerik çek, premiere pro veya başka bir program ile saatlerce editle, arka fon koy ses efekti koy, hoşuna gitmezse geliştirmek için eğitim al yine çek ve milletin gözünde oturduğun yerden para kazanıyor ol.

Tamam boş içerik çok fazla ama onlar da arz talep meselesi. Ben dolu içerik izliyorum ama boş içeriklere bakınca ne kadar kötü olursa olsun emek olduğu görülüyor. Yiğidi öldür hakkını yeme.

• Yüksek ihtimal an itibariyle düşük bütçeli kanalların kapanma evresi başlamıştır.

Yüksek bütçelilere çok koymaz ama twitch e geçme akımı başlayabilir.

Kötü olmadı sadece oran az. %50 alınmalıydı.

MuratAbiGF gibi boş adamlar azalmış olurdu daha önce olsaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XBlades -- 9 Mayıs 2020; 0:23:8 >
  • Türkiye adına kültür eğitim odaklı ve birşeyler insan kazandıran katkı sağlayan kanal az zaten ha böyle şeyleri çoğu kişi izlemiyorda bakıyorsunuz.

Şuan bile survivoru izleyen bir ton kişi var vurdulu kırdılı gerilimli kaoslu şeyler izliyor çoğu kişi e bu noktadan bakarsak ve bu odakla kanla yapıp büyüyen kişiler kişiye ne kazandırır.

Küfürlü konuşmalar yada oyun oynayarak ne kazandırıyorsunki kişiye alınmalı tabi geç bile kalındı.Çoğu kötü örnek aynı zamanda.
  • Bizim millette çekememezlik zirvede.
    Sende yap arkadaş youtuberlık o zaman niye yapmıyorsun.
    Yok sen uğraşmazsın video çek, kurgu yap, konu bul ekran önüne çık falan.
    Onun yerine anca mok atarsın
    Senin en beğenmediğin kanalda bile bir emek var uğraş var. Mok atmak en kolayı...

• burda vergiyi savunan bazı idiotlara şunu söylemek isterim ülkede dolaylı vergiler korkunç boyutta fakir ve orta gelirli insanlardan daha çok nasıl vergi alırım diye düşünüp duruyorlar. allah belalarını versin bunların . fabrikaları,köprüleri satarlar ilaç şirketlerini şaha kaldırırlar inşaat şirketlerine korkunç teşvikler verirler. vergiden kaçınmak için büyük şirketlere binbir türlü yol sunarlar ama normal vatandaşa geldimi bas babam vergiyi.

bunlar yüzünden yurtdşından artık alışveriş yapamıyorum 3-5 borsada işlem yapıyorum inşallah orayada pençelerini atmazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaxPayne87

Bizim millette çekememezlik zirvede.
    Sende yap arkadaş youtuberlık o zaman niye yapmıyorsun.
    Yok sen uğraşmazsın video çek, kurgu yap, konu bul ekran önüne çık falan.
    Onun yerine anca mok atarsın
    Senin en beğenmediğin kanalda bile bir emek var uğraş var. Mok atmak en kolayı...
    ne yazıkki içimiz pislendi arkadaşım adam youtupta kendi halinde ve çapında bişeler yapar giderler onu kötülerler yav halbuki beğenmessen izlemessin -engellersin olur biter ama nerdeeee bizim ahlak ve toplum mühendisleri herşeyin doğrusunu biliyor ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eşruhuum

ne yazıkki içimiz pislendi arkadaşım adam youtupta kendi halinde ve çapında bişeler yapar giderler onu kötülerler yav halbuki beğenmessen izlemessin -engellersin olur biter ama nerdeeee bizim ahlak ve toplum mühendisleri herşeyin doğrusunu biliyor ya.

Alıntıları Göster
    Kendileri YouTuber olsa sabah akşam ağlarlardı böyle saçmalık olurmu diye.
    TV deki sansürden dolayı göremediğimiz şeyleri, her türlü bilgiye youtube dan bakıyoruz.
    Bu youtuberlara mok atan tayfa zaten gününün çoğunu youtube da geçiriyor.Bu ne saçmalık
    Adama sorsan geçen Nisan ayında kaç kitap okudun diye %95 inden yanıt alamazsın. Kalkmış herkesi eleştiriyorlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 9 Mayıs 2020; 1:54:0 >

• Redeemertr kullanıcısına yanıt
    Ben gündelik ya da aylık saraya geçmemiz gerektiğini düşünüyorum, mevsim sarayları yetmez hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

Iyi olmus az bile. %90 civari olmali bence. Bos bos oturup video cekerek para kazaniyorsan bi zahmet vergisini de ver.
    o kadar basitse buyur piste alalım seni de
  • Youtubedan alamayınca youtuberlardan almaya karar vermişler anlaşılan :) Alsınlar kardeşim. Futbolculardan da alsınlar yalnız. Ayrım yapmasınlar
  • Devlet işi gücü bırakmış neyden vergi alabiliriz diye düşünüyor.
  • milyarlık vergi alabileceklerinden almasınlar, vergileri silsinler. onlara ayıp olmasın
  • Bu yayında nick name’inin 2 sn okunmasından mutluluk duyan anasının babasının kartını kullanarak sırf oyun oynarak ve aramıza hoşgeldin bilmem kim diyenlere vergi geldi mi?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.