Bildirim
youtube genemi kapandı ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
izlesene.com'ada girmiyor... youtubeada,,,
Sorun bendenmi kaynaklı bir yardım edin yahu -
iki sitede sağlam. Sorun sende demekki arkadaşım. -
yahu nasıl bende olur izlesene.com da,,, istanbul şişli sulh mahkemesi tarafından kapatılmışdır yazıyordu...
modeme reset attım... ayrıca çerezleri temizledim geldim sayfaya Şu anda her yere giriyor... youtubuada izlesene.com'ada...
bana bir açıklama yaparmısınız, benimi filtrediler ne yaptılar ?
merak ediyorum yahu bu ne iştir ? -
KAFAMDA soru işareti lütfen biliyorsanız yanıtlayınız Veya bilgili birisi yanıtlarsa sevinirim...
Çok ilginçdi sabahdan beridir izlesene.com mahkeme tarafından engelliydi... youtubeda açmıyordu modeme reset atıp gelince düzeldi,,,
herhangi bir ayarla oynamadım... herhangi bir değişiklik yapmadım
ACABA birisi trojen ve benzeri birşey atıp dalgamı geçiyor benimle ? -
büyük ihtimalle sorun sadece sende var hocam ben sorunsuz girebiliyorum -
ilk baş önemli değil,,, sonraki yazdıklarımada bakın...
SORUM ŞU izlesene.com a mahkeme kararı yazıyordu modemi resetleyip geldim düzeldi ?
bu nasıl birşeydir ? -
Sorun sende değil.
Kişisel kanaatim dns serverde. Sen belirli bir IP'yi tarayıcın ile talep ettiğinde her seferinde sayfa yeniden yüklenmiyor. Değişilik olup olmadığına bakılıyor ve yoksa cache'teki sayfa gösteriyor.
Eğer Firefox kullanıyorsan "Araçlar" > "Yakın geçmişi temizle" diyerek benzer sorunları çözebilirsin. -
saol occuplus verdiğiniz cevap için.
bana yeterlidir.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- disk yönetimi konsol görünümü güncel olmadığı için işlem tamamlanamadı
- kulaklık sağ sol testi
- asus laptop güç ışığı yanıyor ama açılmıyor
- twitter harf arama geçmişi silme
- mouse orta tuş çalışmıyor
- telefon şarj olmuyor
- ingilizce dilinden err_connection_reset çevirisi
- udf dosyası nasıl açılır
- windows ekran görüntüsü alma
- telefon neden ısınır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X