Şimdi Ara

Youtube Giremeyenler varsa...(ktunnel felan değil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

internet seçenekleri>bağlantılar>yerel bağlantısı -- proxy sürücüsüne gelin onu işaretleyin alttaki atla dediği kutuyu işaretlemeyin tamam diyin artık youtubedayız.

hadii benden kıyak olsun dh liler size--eureo 2008 deki adamları izlemeden kalmayalım

• deneme direk görülüyormu dh den

http://www.youtube.com/watch?v=9j4YVwlBSg0

• evet aynen görünüyor
  • Ya kardeş ben bu proxy ayarlarıyla youtube'nin açılmasını bekleyene kadar Youtube'yi mahkeme zaten açar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmetpara

Ya kardeş ben bu proxy ayarlarıyla youtube'nin açılmasını bekleyene kadar Youtube'yi mahkeme zaten açar.

hoca çok hızlı denedinnmi ki
  • bildiğim kadarıyla bu sefer tamamen kapadılar youtube yi ama ben iphone ile giriyorum
  • ya kardeşim biride denesin şunu çatır çatır giriyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: vavuli

bildiğim kadarıyla bu sefer tamamen kapadılar youtube yi ama ben iphone ile giriyorum

nasıl bir anlayış bu, hayret ediyorum doğrusu...hiçbir kesimden de tepki gelmiyor. niye kapandı, ne kadar zaman kapalı kalacak belli değil. baskıcı anlayışta çin'i geçtik...

neyse bölümle alakalı bişeyler de yazayım ki konu kilitlenmesin. aziz yıldırımın fbtv de dün yaptığı açıklamaları izleyebilirsiniz arkadaşın anlattığı ayarları yaptıktan sonra.

• quote:

Orjinalden alıntı: luciferian

quote:

Orjinalden alıntı: vavuli

bildiğim kadarıyla bu sefer tamamen kapadılar youtube yi ama ben iphone ile giriyorum

nasıl bir anlayış bu, hayret ediyorum doğrusu...hiçbir kesimden de tepki gelmiyor. niye kapandı, ne kadar zaman kapalı kalacak belli değil. baskıcı anlayışta çin'i geçtik...

neyse bölümle alakalı bişeyler de yazayım ki konu kilitlenmesin. aziz yıldırımın fbtv de dün yaptığı açıklamaları izleyebilirsiniz arkadaşın anlattığı ayarları yaptıktan sonra.

o zaman ayar mayar yapmıyorum şaka bi yana bunu yasaklamaların bir amacı yok kimin yasakladığıda belli değil Allah bilir bu iştede tttnet denen zırvalık vardır her gün bela okumaktan sıkıldım yahu

• allah razı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: nikimiye

61.91.190.249 - 8080

internet seçenekleri>bağlantılar>yerel ağ bağlantısı -- proxy sürücüsüne gelin onu işaretleyin alttaki atla dediği kutuyu işaretlemeyin tamam diyin artık youtubedayız.

hadii benden kıyak olsun dh liler size--eureo 2008 deki adamları izlemeden kalmayalım

olleyyy işte buyoutube açıldı çok saol...

demeyi çok isterdim fakat dediklerini adım adım doğru bir şekilde yaptım yinede açılmadı

• chip.com.tr sitesinde de bununla ilgili birşey var bir deneyin isterseniz ufak bir programcık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.