Marhabalar, Youtube da izlediğim videolar geç açılıyor. Bütün browserlarda problem aynı. Flash player 11 yüklü. İnternetim yavaş değil yanlış anlaşılmasın video açılmaya başladığı zaman hızlıca doluyor. Fakat ilk açılması çok uzun sürüyor. Şimdiden teşekkür ederim...
Aynı sorun bende var ama bir türlü çözümünü bulamadım.
Eğer youtube account um ile login olursam videolar geç açılıyor. Yani sayfa açılıyor fakat sonra videonun başlaması 15 sn falan alıyor, başladıktan sonra normal yüklenmeye başlıyor. Fakat login olmadan kullanırsam ve youtube ile ilgili her türlü çerezi engellersem hiç bir sıkıntı olmadan videoları tıkladığımda rahatça izleyebiliyorum.
Cookie ler ile ilgili bir sorun oluyor sanırım ama neden böyledir hiç bilmiyorum. Bütün tarayıcılarda denedim sonuç aynı.
UP UP UP
ben sorunun ip ile ilgili olduğunu düşünmeye başladım çünkü başka yerlerde gayet normal yükleniyor.
Arkadaşlar bu sorunu başkalarıda çözsün diye üye oldum sırf. öncelikle youtube ye olan üyeliğimizden oturumuzu kapatıyoruz(varsa) sonra da kullandığımız tarayıcıya göre ;
Mozilla Firefox: - Tarayıcınızı açın. - Araçlar > Seçenekler - Açılan pencereden Gizlilik seçin. - Şu yazıyı bulun: isterseniz yakın geçmişinizi silebilir veya çerezlerinizi tek tek kaldırabilirsiniz. - Çerez kaldırmak için tıklayın ve açılan pencereden Tüm Çerezleri Sil seçin. Bu şekilde tarayıcınıza kaydedilmiş tüm site şifreleri de silinecektir.
Google Chrome: - Tarayıcınızı açın. - Sağ üst köşede bulunan ikona tıklayın ve Ayarlar seçin. - Açılan sayfanın en altındaki Gelişmiş ayarları göster… linkine tıklayın. - Gizlilik altındaki İçerik Ayarları kısmını seçin. - Açılan pencereden Tümünü Kaldır seçin. Bu şekilde tarayıcınıza kaydedilmiş tüm site şifreleri de silinecektir.
Internet Explorer: - Tarayıcınızı açın. - Araçlar > İnternet Seçenekleri - Açılan pencerede Genel sekmesinden Gözatma Geçmişi altındaki Sil butonuna tıklayın. - Açılan pencerede Tümünü Sil seçin. Bu şekilde tarayıcınıza kaydedilmiş tüm site şifreleri de silinecektir.
Takıntılı bir insan oldugum için şimdi aklımda tek sorun var oda "youtube da üyeliğim açıkken hızlı video açılmıyacak mı " onu çözmeye çalışacağım. önerim şu dur ki bilgisayarınızdaki tüm çerezleri siliniz. yani sadece kullandıgınız tarayıcıdakileri değil pc nizde yüklü olan tüm tarayıcıdaki çerezleri siliniz.
varya ne kadar teşekkür etsem azdır. çok sagol kardeşim. yaptım oldu allah razı olsun. youtubede artık videolar jet hızı ile acılıyor. herkese tercihim denileni yapmasıdır....