Şimdi Ara

Youtube girince kesilen internet (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
17.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Teodor34

Youtube girince internet bağlantısı kopanlar için bir kaç tavsiyede bulunacağım sorunun genel kaynağı Flash Player'dır..Bu sorunu yaşayanlar geneldeAVG Antivirüs-Security gibi uygulamaya sahip Windows kullanıcılarıdır sorunun genel kaynağı AVG uygulaması içerisinde yer alan hızlandırıcıdan kaynaklanmakta bu sorun yüzünden pc baştan başlatılmadığı sürece internet bağlantısı aktif olmuyor maalesef..AVG kullanmayan kişiler varsa aynı sorunu yaşayan yardımcı olmaya çalışacağım..

AVG uygulaması içerisinden hızlandırıcıyı deaktif edin yada sadece Youtube için deaktif edemem diyorsanız Youtube HTML5 sürümüne geçin..Firefox kullanıcıları Flashblock eklentisini kullanıyorsa beyaz listeye youtube'yi eklesin..HTML5 ile vidoları hızlıca ve donmadan izlersiniz ve internet bağlantınızın kopma sorunu ortadan kalkar..

teşekkür ederim benim sorun bu idi avgde kullanıyorum çözüm için sağol

• quote:

Orijinalden alıntı: Teodor34

Youtube girince internet bağlantısı kopanlar için bir kaç tavsiyede bulunacağım sorunun genel kaynağı Flash Player'dır..Bu sorunu yaşayanlar geneldeAVG Antivirüs-Security gibi uygulamaya sahip Windows kullanıcılarıdır sorunun genel kaynağı AVG uygulaması içerisinde yer alan hızlandırıcıdan kaynaklanmakta bu sorun yüzünden pc baştan başlatılmadığı sürece internet bağlantısı aktif olmuyor maalesef..AVG kullanmayan kişiler varsa aynı sorunu yaşayan yardımcı olmaya çalışacağım..

AVG uygulaması içerisinden hızlandırıcıyı deaktif edin yada sadece Youtube için deaktif edemem diyorsanız Youtube HTML5 sürümüne geçin..Firefox kullanıcıları Flashblock eklentisini kullanıyorsa beyaz listeye youtube'yi eklesin..HTML5 ile vidoları hızlıca ve donmadan izlersiniz ve internet bağlantınızın kopma sorunu ortadan kalkar..

Hasta ediyordu bu sorun beni. Sayenizde hallettim. Teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı sorun bende de oluyordu. Sorun modem güvenlik ayarları ile kaynakla bir durum arkadaşlar.

Şimdi yapamayanlar için yazayım burada da uğraşmayın.

192,168.1.1 yapıyorsunuz veya modeminizin ara yüzüne bağlanıyorsunuz.

Şifre genelde: Admin
    : ttnet

tarzı oluyor

Wlan

Güvenlik kısmına girin;

Orada şifreleme seçenekleri var o seçeneklerde wpa, wpa2 diye gidiyor.

Siz yalnızca ''WPA'' AES'i seçip tekrar reset atın.

Böyle yapınca da resetlenmiş olacak ve bu sorun ortadan kalkacaktır. Hal böyle olunca net resetlendiği ve şifreleme türü değiştiği için bilgisayarızda da girmeniz gerekecek.

Bunun içinde, bilgisayarınızdan ağ özelliklerine girin - GÜvenlik kısmına gelin, şifreleme özelliğini WPA - Kişisel AES yapın ve wifi şifrenizi tekrar girin. Bilgisayardan da bağlanmış olacaksınız.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.