Şimdi Ara

Youtube girince kesilen internet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
17.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

son bir haftadır bu sorunu yaşıyorum.

Youtube a girince internet kesiliyor ve tekrar geri gelmesi için modem fişini çıkartmam ve takmam gerkiyor.

diğer sitelerde hiç sorun yok,

DNS ayarlarını değiştirdim, fakrlı adresler denedim ama düzelmedi.

TTNET aradım bir sorun gözükmüyor dediler.

Google dan baktığım zaman benzer sorun yaşayanlar var ama bir çözüm yazılmamış.

Farklı modemle denedik, farklı bilgisayarla denedik sorun düzelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efe_yakub -- 6 Haziran 2013; 11:45:55 >

• Up
  • quote:

Orijinalden alıntı: efe_yakub

Merhabalar

Youtube a girince internet kesiliyor ve tekrar geri gelmesi için modem fişini çıkartmam ve takmam gerkiyor.

kardeş çözüm bulabildin mi aynı sorun bende de var ama bir çözüm bulamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: rmznsml

quote:

Merhabalar

Hayır bulamadım, 10 dk önce yine gitti internet.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rmznsml

quote:

Merhabalar

Hayır bulamadım, 10 dk önce yine gitti internet.

Alıntıları Göster
    çözüm buldunuzmu acaba?

• bende de başladı aynı sorun
  • quote:

Orijinalden alıntı: toprak015

bende de başladı aynı sorun
    Hat değerleriniz nedir ?
    Down snr marjınız düşükse indirme esnasında bağlantı kopuyor olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dayz girince internet gitmesi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Virinom

Hat değerleriniz nedir ?

Alıntıları Göster
    hat sınırda olabilir, youtube da sorun yok

modem hat değerlerini paylaşın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Virinom

Hat değerleriniz nedir ?

limitsiz kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: caztlak

Modem hat değeri ne oluyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: caztlak

Modem hat değeri ne oluyor

Alıntıları Göster
    tarayıcıdan 192.168.1.1 ya da 192.168.2.1 gibi adres vardır.

Modem sayfasına gideceksin.
    kullanıcı ad:admin,
    şifre: ttnet dir

ordan biraz araştır bulursun

• quote:

Orijinalden alıntı: IsO6

tarayıcıdan 192.168.1.1 ya da 192.168.2.1 gibi adres vardır.

Modem sayfasına gideceksin.
    kullanıcı ad:admin,
    şifre: ttnet dir

ordan biraz araştır bulursun
    Mod: ADSL2+
    Tip; Fast
    Hat Kodlama: Etkinleştir
    Durum: SHOWTIME.L0

Gelen Giden
    SNR Marjı (dB): 14.3 19.1
    Zayıflama (dB): 27.0 14.0
    Çıkış Gücü (dBm): 19.5 12.0
    Ulaşılabilir Hız (Kbps): 14904 1263
    Hız (Kbps): 8191 799
    D (aralık derinliği): 1 1
    Gecikme (milisaniye): 0.22 0.24
    HEC Hataları: 108 0
    OCD Hataları: 0 0
    LCD Hataları: 0 0

Toplam ES: 28 42

hocam sanırım bu değerlerden bahsediyorsunuz dogru mu??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saynın41 -- 31 Temmuz 2013; 17:03:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: saynın41

Mod: ADSL2+
    Tip; Fast
    Hat Kodlama: Etkinleştir
    Durum: SHOWTIME.L0

Gelen Giden
    SNR Marjı (dB): 14.3 19.1
    Zayıflama (dB): 27.0 14.0
    Çıkış Gücü (dBm): 19.5 12.0
    Ulaşılabilir Hız (Kbps): 14904 1263
    Hız (Kbps): 8191 799
    D (aralık derinliği): 1 1
    Gecikme (milisaniye): 0.22 0.24
    HEC Hataları: 108 0
    OCD Hataları: 0 0
    LCD Hataları: 0 0

Toplam ES: 28 42

hocam sanırım bu değerlerden bahsediyorsunuz dogru mu??

Alıntıları Göster
    Lütfen biri yardım etsin bilen yokmu hiç

• saynın41 kullanıcısına yanıt
    hattın 8 mbitte ve maks 10 alır

sorun gözükmüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IsO6 -- 12 Ağustos 2013; 22:18:11 >
  • quote:

hattın 8 mbitte ve maks 10 alır

sorun gözükmüyor
    Bir değişiklik var mı arkadaşlar? Ya da bir çözüm üretebilen var mı? iki ayrı ilde, iki ayrı bilgisayarda, iki ayrı servis sağlayıcıda başıma geldi. Yotube'da video izlerken bir anda internet duruyor sanki, modem ışıklarında ya da bağlatıda sorun yok ama bilgisayarı yeniden başlatmadan sorun çözülmüyor. Bilgisayar dışındaki bir cihazda (android işletim sistemine sahip telefon, tablet vs.) girince hiç bir problem yok, internet çalışıyor ve kesinti olmuyor. Bilgisayardaki problem yaşandığı anda diğer cihazlarda sıkıntı görülmüyor. Bu nedenle sorunun modemde olduğunu düşünmüyorum. Üstelik bilgisayarlardan biri ethernet kablosu diğeri ise wi-fi ile bağlı ama netice hep aynı, internet donuyor sanki.

• quote:

Orijinalden alıntı: roadmonsterboy

Bir değişiklik var mı arkadaşlar? Ya da bir çözüm üretebilen var mı? iki ayrı ilde, iki ayrı bilgisayarda, iki ayrı servis sağlayıcıda başıma geldi. Yotube'da video izlerken bir anda internet duruyor sanki, modem ışıklarında ya da bağlatıda sorun yok ama bilgisayarı yeniden başlatmadan sorun çözülmüyor. Bilgisayar dışındaki bir cihazda (android işletim sistemine sahip telefon, tablet vs.) girince hiç bir problem yok, internet çalışıyor ve kesinti olmuyor. Bilgisayardaki problem yaşandığı anda diğer cihazlarda sıkıntı görülmüyor. Bu nedenle sorunun modemde olduğunu düşünmüyorum. Üstelik bilgisayarlardan biri ethernet kablosu diğeri ise wi-fi ile bağlı ama netice hep aynı, internet donuyor sanki.

Alıntıları Göster
    bende şöyle bi durum var. Akk ye takıldım. Chrome dan youtube videolarını hd de sorun oluyor, donuyor.

Ama internet explorer dan hd video tam gaz basıyo resmen. windows 8 mevcut

Sorun nedir sizce arkadaşlar ?

• quote:

bende şöyle bi durum var. Akk ye takıldım. Chrome dan youtube videolarını hd de sorun oluyor, donuyor.

Ama internet explorer dan hd video tam gaz basıyo resmen. windows 8 mevcut

Sorun nedir sizce arkadaşlar ?

Alıntıları Göster
    Muhtemelen crackli bi windows kullanıldığı ve update yapıldığı için bu oluyor. Aynı cd ile farklı iki bilgisayar üstünde denedim bunu. Birine sadece dil ve Framework güncellemelerini yaptım, diğerinde ise hepsini yaptım. Yani sizin anlayacağınız crackli windowslarda bi update yüzünden bu durum gerçekleşiyor.. hangisi olduğunu da bulabilirsem yazarım

• quote:

Orijinalden alıntı: trigasimetri

Muhtemelen crackli bi windows kullanıldığı ve update yapıldığı için bu oluyor. Aynı cd ile farklı iki bilgisayar üstünde denedim bunu. Birine sadece dil ve Framework güncellemelerini yaptım, diğerinde ise hepsini yaptım. Yani sizin anlayacağınız crackli windowslarda bi update yüzünden bu durum gerçekleşiyor.. hangisi olduğunu da bulabilirsem yazarım

Alıntıları Göster
    Bilgisayarımda XP yüklü ( Toshiba )

Bugün bir arkadaşın Toshiba bilgisayarını getirdim Windows 7 yüklü

ikimiz aynı anda benim hattan kablosuz internete bağlandık ve youtube dan aynı videoları aynı anda açtık,

yaklaşık 1.5 saat sonra benim bilgisayar yine gitti ama arkadaşın bilgisayarda bir sorun yoktu.

Not: her iki bilgisayarda orjinal windows kullanıyor, bilgisayarlarda hiç bir program cracli falan değil, hepsi orjinal lisanslı program.

Bilgisayarlarda zaten windows, office ve Logo muhasebe programları var başkada program yok

• quote:

Orijinalden alıntı: roadmonsterboy

sorun modemde değil hocam.3 farklı modem denedim üçünde de aynı şey oldu.bende son 1 haftadır bir problem yoktu kendi kendine düzeldi fakat bugün yine aynı şey oldu.bende windows güncellemelrinden şüphelendim sistemi geri yükledim eski bir tarihe fakat sorun devam etti.ttnet te çalışan arkadaşım var onlarda sorunu bilmiyor anca hızını 6mb ye çekelim dioalar onuda istemedim bir faydası olacağını sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tikkafalı

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Youtube girince internet bağlantısı kopanlar için bir kaç tavsiyede bulunacağım sorunun genel kaynağı Flash Player'dır..Bu sorunu yaşayanlar geneldeAVG Antivirüs-Security gibi uygulamaya sahip Windows kullanıcılarıdır sorunun genel kaynağı AVG uygulaması içerisinde yer alan hızlandırıcıdan kaynaklanmakta bu sorun yüzünden pc baştan başlatılmadığı sürece internet bağlantısı aktif olmuyor maalesef..AVG kullanmayan kişiler varsa aynı sorunu yaşayan yardımcı olmaya çalışacağım..

AVG uygulaması içerisinden hızlandırıcıyı deaktif edin yada sadece Youtube için deaktif edemem diyorsanız Youtube HTML5 sürümüne geçin..Firefox kullanıcıları Flashblock eklentisini kullanıyorsa beyaz listeye youtube'yi eklesin..HTML5 ile vidoları hızlıca ve donmadan izlersiniz ve internet bağlantınızın kopma sorunu ortadan kalkar..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.