Şimdi Ara

Torrent indirme yaparken internet kesilmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Torrentten indirme yaparken diğer bilgisayardan internete girilemiyor, ancak hızı düşürünce giriliyor.

Bunu düzeltmenin yolu var mıdır? Teşekkürler.

• Merhaba,

Torrent gibi uygumalar tabir-i caizse interneti tam kapasite kullanırlar.

Bu durumda yapabileceğin bir işlem yok. Sadece hızı düşürmen yeterli olacaktır.
  • Torrent hızlı indirmek için tüm ağı kullandığını duymuştum. Upload hızını sınırlayarak 1 kb yapın biraz fark yaratacaktır.
  • Cevaplar için teşekkürler. En mantıklısı gece bilgisayarı açık bırakmak.
  • gerek yok torrente gel indirdiğin dosyaya sağ tıkla , özellikler'e tıkla , En fazla gönderme hızı 1 yap, en fazla indirme hızını 500 yap(eğer internetin 8 mbit ise 8 değilde daha fazla ise ona göre ayarlarsın.)

Ve bu durumda diğer bilgisayardan internete girebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İtalyan Aygiri -- 15 Nisan 2012; 22:52:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: italyanaygiri

gerek yok torrente gel indirdiğin dosyaya sağ tıkla , özellikler'e tıkla , En fazla gönderme hızı 1 yap, en fazla indirme hızını 500 yap(eğer internetin 8 mbit ise 8 değilde daha fazla ise ona göre ayarlarsın.)

Ve bu durumda diğer bilgisayardan internete girebilirsin.

Tamam da ben hızlı indirmesini istiyorum. İndirme hızını düşürünce bir anlamı kalmıyor.
  • oyunu indirdikten sora pc"yi formatladım. oyun klasörünü torrent indirilenler klasörüne kopyaladım . kontrol etmeye başladı win rar dosyalarını FAKAT R60,R61 ,R62......wswsws .. bu dosyaları kontrol etmiyo ve tekrardan R60.R61....WS WS DOSYALARINI İNDİRİYO ... HALBUKİ R DOSYALARI BENDE MEVCUT.. SORUN NEDİR ACABA U TORRENT KULLANIYORUM ..İLGİLENEN ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Upload yaparken wifi kopuyor.
    4 yıl önce açıldı
    idm ile film indirme sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şu an benzer bir sorun yaşıyorum günlerdir torrent indiremiyorum, 2 gecedir bilgisayarı açık bırakıyorum sabah bi bakıyorum internet kesilmiş hiç indirme yapamamış. Şu an denedim 5 dakika indirme yaptıktan sonra wifi'dan atıyor beni bağlantı yok diyor.
    2-3 gün önce gayet iyi indirme yapabiliyordum bir sorun yoktu ne oldu durup dururken bir fikri olan var mı? Maks hız 500 kb/s yaptım sorun olmuyor ama böyle de inmez ki
    Birkaç gün indirme yaptım sorunsuzca sonra birden başladı ben bir şeyi değiştirmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Komite -- 16 Mart 2020; 8:39:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.