Şimdi Ara

youtube + google sıkıntılı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet sorun net ve açık youtubede önceden donmadan dinlediğim şarkı video bile yok bir resim üstünde şarkı yani mb yüksek değil 1 mb olsa internet hıızn donmadan izlersin ama benim 20 mbitlik internetim donuyor izlenmiyor googledada aynı sorun var bazen açılıyor bazen açılmıyor bazen diyorki ssl hatası bazen diyor web sayfası kullanılamıyor bazende diyrki server 502 error yani bu son zamanlarda olmaya başladı 1 haftadır oluyor acaba devletin twitterdan sonra dnslerde girenler için dns lerede engel koydu acaba ondan mıdır bi bilgim yok bunun çözümünü bilen varsa yardım etsin sıkılmaya başladım film sitelerinde 720 p film izliyorum donmadan ama youtube + google tabiri ricaisse kafayı yedi .

yardım edenlere şimdiden teşekkür ederim

• Dns değiştirmeden otomatik alınca ssl hatası vermiyor ama youtube donma sorunu devam ediyor net hızım iyi 5 dk video yarım saatte doluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SİYAH SANCAK

Dns değiştirmeden otomatik alınca ssl hatası vermiyor ama youtube donma sorunu devam ediyor net hızım iyi 5 dk video yarım saatte doluyor.

kardeşim bilindik dns lerden kaynaklıymış 8.8.8.8 8.8.4.4 sıkıntılı bu 212 falan filna inter milan lı olanda arasıra takılıyor farklı dns denemek lazım 195 li var bitane donamdan süper hızlı açılıyor şuan kendim çözdüm sorunu

ÇÖZÜM BU DNSLER KONU KİLİT

195.46.39.39
    195.46.39.40
  • iceboy02 İ kullanıcısına yanıt
    Youtube erişim engellenmiş zaten, akşam denerim eyvallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.