Şimdi Ara

Youtube Kanalım ActionHouseTV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hızlıca bir fikrinize ihtiyacım var. Beyler paramız az ve youtube da para kazanmak için birşeyler denemeye karar verdik.
    3 arkadaş gaza gelip bir video serisi hazırladık.
    Tamamen Samsung Galaxy C7 ile çektik. Üzerine de arkadaş çevremizden iyi dublajcılarla işi abarttık.
    Bazı görsel efektleri satın alıp videoda uyguladık.
    Youtube kanalına reklam için biraz para basacağım ama iyi/kötü yorumlar alıyorum.
    Ha bir de İngilizcesini de yaptırdık. Tabi biraz Türkçe ingilizce oldu ama :D

Sizce bu işe reklam basmalı mıyım? Yaş olarak yeğen kuzene falan izletip kendi fikirlerinizi atarsanız çok sevinirim.
    Selamlar

Türkçe Kanal:https://www.youtube.com/channel/UCQ3JvuDuN9fH_28ZieYpqZw
    İngilizce Kanal:https://www.youtube.com/channel/UCL9cRtO8yYwwc_a2W2Vpj9A

• bu tarz yabancı kanallar var çok iyide abone sayıları olabiliyor buna benzer çocuklara yönelik bir kanal vardı 8 milyon abone sayısı vardı.
    yani bu kanalınızın da rahatlıkla 500 bin sayısını geçeceğine eminim. lakin youtube çocuklara yönelik kanallara yüksek ödeme yapmıyor. örneğin yetişkinlere yönelik bir kanalda tatilsepeti.com reklamı için tıklama başına 0,10$ veriyorsa aynı reklam çocuklara yönelik kanalda çıkarsa tıklama başına 0,01$ ödeme yapıyor. bununu da biliniz.
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Peki facebook kime hitap ettiğimi nasıl sınıflandırıyor?
    Bir de videolarımızı beğendiniz mi?

Tavsiyeleriniz varsa lütfen söyleyin
  • ActionHouseTV A kullanıcısına yanıt
    ilgi ve meraklı olduğun şeyi facebook seni takip ediyor. örneğin google da fotoğraf makinelerine bak. sonra facebook a gir sol öşede anında senin google baktığın şeyle ilgili reklam çıkıyor.
    adamlar bizim her hreketimizi izliyor yayal zeka sistemlerine o doğrultuda bize reklam gösteriyor.
    tamam. O zaman bu bizim hedeflediğimiz ile değil de izleyen kitle ile alakalı.

Videoları beğendin mi peki?=
  • quote:

Orijinalden alıntı: ActionHouseTV

Bir de videolarımızı beğendiniz mi?

Tavsiyeleriniz varsa lütfen söyleyin

o kostümlerden alıp neden siz canlandırmıyorsunuz? seslendirme 10 numara. bakın bu kanal 58 000 abonesi olmsına rağmen 2 milyon izlenme almış. bu seslendirmenin üzerine kostümleri giyip güzel bir canlandırma yaparsanız siz de milyon tıklamalar alırsıız rahat.

Abi aslında bunu düşündük de :) bu daha kolay geldi bize açıkçası.

Peki bu videoları topluluk olarak nerelere bırakmam lazım yayılması için sizce?

Şubat ortasından beri toplamda 620 izlenme sağladık sadece. Çok düşük bir sayı :(

bir yerlerde yanlış yapıyoruz ama..
  • hocam böyle yapacağına stop motion tekniği ile yapsa bence çok daha güzel olur.

• ActionHouseTV A kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Sana bir iyilik yapayım mı? Kimsenin yapamayacağı, akla rahatlıkla gelecek fakat asla başta gelmeyen bir şey.

Olay anahtar kelimede bitiyor.

İçeriklerini anahtar kelimelerle birleştir. Örnek veriyorum. GTA 5! İnsanlar sık sık aradığı için oynayarak çektiği videoda bu ismi kullanan. GTA5 almak için yola çıktığını, kuyruk bekledigini vs kayda alıp video da ister istemez ismini kullananlar. GTA ismini kullanabilmek için gercek hayata uyarlayıp videosunu yapanlar. Gta oynadığim bilgisayarım bozuldu diyerek dahi zekice video buldurma yöntemleri var. Fakat ben sana bunu demeyeceğim. Nasil ki dizilerin bazi sahnelerine çok alalas8z kahve çay reklami sıkıştirabiliyorlarsa, sende ürettigin içerikleri belli başlı kelimelerle bağlantili olarak üretebilirsin. Dublaj yapiyorsan dublaj kanallarinin isimlerini kullanarak

"a dublaji kadar iyi b dublaji" Tarzinda seyler yapabilirsin.

Bir dostumuz çok bilinen bir kanalla ilgili X kanalini izliyorum inceliyorum tarzinda video hazirlamis. İsteyince oluyor. Mesela sende açtıgim konuya sayfa ismini yazarak şu isimli kanalimda bir sorunum var vs diyebilirdin. Bu da bir basari emek cirpinis cabaydi. Ve buraya actigin konu, yazdigin kanal ismin emin ol cok faydali olucaktir. Çünkü sitere, Sosyal paylasim profillerine, sayfalarina izler birakmak cok onemlidir.

Bu yüzden her kanal sahibinin sosyal paylasim hesabi, kendi kanal adiyla actigi internrt sitesi, blog sitesi. Kendi adi ve kanaliyla actigi hesaplar vs internette yaptigin her sey bir iz birakmali, birakir.

Bugün milyonlarca insani misafir etmis bu siteler,a seneler önce bir kaç kisiden ibaretti. Fakat bugün internete öyle izler öyle anahtar kelimeler birakilmis ki. Gazı olan bebek yazsam yine bu siteye yönlendirilmis, ulaşmış olacağim.

Mesele çok fazla iz birakabilmekte. Çok içerik üretip insanlara ulaşamayanlar vardır. Az üretip(ayda bir) yüzlerce kisiye kucak acanlar vardır.

Ben bu konuda uzman oldugum icin söylüyorum. Iyiligim dokunsun. Gündemi , ortamı, piyasayı takip et. Havayi kokla. Nabzi yokla. Bir sure nabza göre serbet ver ki belli sayidan sonra orjinal icerigine yönelirsin. Nedir bu? Bir ara herkes Counter videosu çekerdi. Ve hatta gercek hayata ceviren. Montaj kurgu vs yapanlar vardı. Mesele anahtar kelimeler. En cok arananlar. Bir sayfa cok tutuluyorsa. Onun adini kullanarak su sayfa videolarini beraber seyrediyor, yorumluyoruz tarzinda seylerle önlerde olanlar oldu. Yani bu is bakis acisi ufkunun genisligi ile ilgili Ben nefes alirken dahi nefes almakla ilgili roman gibi uzun yazilar olusturabilirim. Tipki su anda oldugu gibi ve insanlar severler mi bilemiyorum nefes olayini :) Sır nedir aslinda? Samimi olmakta. Cunku izleyen samimiyetini anlar. Cok uzun videolar olmasin. Sosyal medya hesaplari. Anahtar isimler, rumuzlar, tarzinda küçük ipuçarı ipuclari birakmalisin insanlara. Sana daha rahat ulaşmaları icin. Her yerde anahtar kelimen etiketin olmali ki adam aksiyon veya house veya ev ne yazarsa nereye yazarsa karsisina ciksin. Her yerde bir iz. Bir ipucu birakmalisin.

Isin sirri nedir aslinda biliyor musun?

-Sıkmamak.

-Samimiyet.

-Kararlılık.

-Sürerlilik

-Ve Yapmacıktan uzak, dostane bir hareket.

Peki bunları sen bilmiyor musun? Tabii ki biliyorsun. Ama bende insanların bilip de hatırlayamayacağı bir şey var.

Hiç bir sayfa bir anda yüzlere ulaşmaz. Peki 0 abone ile içerik üretmeye başlayan adam nasıl insanlara ulaşabiliyor. Hele ki yüzlerce video varken!

-Kelimeni iyi seçmelisin. Unutma! İyi icerikler doğru kelimelerle yol katedebilir.!

Bende onlarca videonun altında kalıp boğulmaktan korkanlardandım. Her zaman bu düşünceyle başlarız. Fakat anahtar kelimeler, akıcı sözler, kararlılık her zaman kurtarır. Unutma insanlar videolara ulaşırken video araması değil kelime araması yaparlar ve çoğunlukla böyle ulaşırlar bizlere. Peki ya kelimeler mi?

Onlara en sevecekleri kelimeleri hediye edelim. Onlar bizi bulmakta zorlanmayacaklardır.

Eğer tamamını okuduysan tesekkur ederim. Tamamını okumadiysan kısa fakat geniş açılı ve hatta açısı dahi olmayan içerikler üretmeye yogunlaş. Bu onları daha adapte hale getirecektir...

Hatam varsa affolsun.

Selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BloomEsk -- 21 Mart 2017; 6:14:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.