Bildirim
Youtube anasayfa videolar büyüdü
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ctrl basılı tut maus tekerleğini kendine doğru yuvarla -
Onla alakası yok hocam. Yakınlaştırıp uzaklaştırdım ama normal arayüzü haline gelmiyor. Yazılar küçülüyor ediyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: break the cycle
Onla alakası yok hocam. Yakınlaştırıp uzaklaştırdım ama normal arayüzü haline gelmiyor. Yazılar küçülüyor ediyor.support.google.comMy thumbnails on my homepage are too big when I open up the youtube page. Please provide a solution. - YouTube Helphttps://support.google.com/youtube/thread/10118085?hl=en
buradan okuduğum kadarıyla bir çeşit deneymiş. hesaba bağlı olarak millete rastgele geliyormuş. google hesabından çıkış yap bakalım öyle miymiş
-
Yok hocam ya olmuyor sadece eski arayüze çevirebildim kod ile. Onu sildim tekrar aynı niye böyle oldu gitti hesabım resmen. -
farklı tarıyıcıda dene. o da olmazsa feedback yolla içine ettiniz youtubeun diye düzeltebilirlerquote:
Yok hocam ya olmuyor sadece eski arayüze çevirebildim kod ile. Onu sildim tekrar aynı niye böyle oldu gitti hesabım resmen. -
İşin ilginç tarafı başka hesapla açınca normal bu hesapla açılınca böyle. Feedback Türkçe mi İngilizce mi yollamam lazım. -
kanki dediğim gibi o zaman hesabına bağlı yapmışlar. dediğim gibi bu bir deney. rastgele hesap seçip böyle yapıyorlar. feedback yollamaktan başka yapılacak tek şey dediğin gibi kod mod sanırım.quote:
İşin ilginç tarafı başka hesapla açınca normal bu hesapla açılınca böyle. Feedback Türkçe mi İngilizce mi yollamam lazım.
feedbacki ingilizce yolla altına türkçesini de yaz nolcak -
Eyvallah sağ ol. -
aynı sorunu ben de yaşıyorum bir çözüm bulabildin mi?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X