giremeyenler sanrım telekomun dns lerini kullanıyor.
Nerden bildi acaba? Bi Hizarcı Faik i seyredemedim iyi mi
Olmadımı hala?
quote:
Orjinalden alıntı: lordhammer Nerden bildi acaba? Bi Hizarcı Faik i seyredemedim iyi mi
Beklemedeyiz.TTNet sağolsun
quote:
Orjinalden alıntı: X@ndeR
giremeyenler sanrım telekomun dns lerini kullanıyor.
bence de..
Haklısınız da ne yapmak gerekiyor?
quote:
Orjinalden alıntı: lordhammer
Haklısınız da ne yapmak gerekiyor?
baba dnsleri değiştircen yapacağın bu eğer bilemiyorsan pm den ulaş bana yardımcı oluruz
sebebi buymuş..
quote:
Ankara Cumhuriyet Savcısı Kürşat Kayral, Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi'ne başvurarak Türkiye'de pek çok kişinin girdiği "youtube.com" sitesine erişimin engellenmesi talebinde bulundu. Sitede ‘turko maymun' diyerek Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret edildiğini ve yapılan yayının durdurulması isteğinin yerine getirilmediğini belirten savcı Kayral, siteye Türkiye'den erişimin yasaklanmasını istedi.
Savcı Kayral, mahkemeye yazdığı yazıda şunları belirtti: “Yapılan suç ihbarı üzerine başlatılan 5816 sayılı Atatürk'e Karşı İşlenen Suçlar Hakkında Kanun ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu'nun 299, 301, ve 125/3-a maddelerine aykırılık suçlarından yapılan soruşturmada; youtube.com sitesinde ‘turko maymun' isimli video klibi ile yapılan yayın hakkında 5651 sayılı yasa gereği internet sitesine erişimin engellenmesine karar verilmesi.”