Bildirim
Youtube kullanıcı sorunları
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Aynen benim son açtığım kanalda böyle henüz çözümü bulamadım -
arkadaşlar youtube iyice bozdu yaa, googleı iyice içişlerine soktu yutube, googlesız youtube mümkün değil artık galiba -
quote:
Orijinalden alıntı: limbesh
arkadaşlar youtube iyice bozdu yaa, googleı iyice içişlerine soktu yutube, googlesız youtube mümkün değil artık galiba
Youtube'yi Google satın aldıktan sonra bunlar oldu -
yani illa google+ sayfanız olsun diye zorlatıyorlar bende her seferinde bağlantıyı kesiyorum :) -
arkadaşlar yeni bir google-tube sorunuyla karşınızdayım :} birkaç ay öncesinde facebookta yutub videoları paylaşınca profilde görünmüyordu hadi profilde görünmesede olur dedik, şimdide facebookta youtube videosu paylaşınca facebookta önizleme ve oynatma olmuyor metin olarak paylaşıyor, her şeyin bir yeri ve zamanı var şimdi KÜFÜR ETMENİN TAM YERİ vE ZAMANI -
quote:
Orijinalden alıntı: Chronology
yani illa google+ sayfanız olsun diye zorlatıyorlar bende her seferinde bağlantıyı kesiyorum :)
aynen dostum, bunlar insan değil yutubun içine ettiler -
quote:
Orijinalden alıntı: limbesh
quote:
Orijinalden alıntı: Chronology
yani illa google+ sayfanız olsun diye zorlatıyorlar bende her seferinde bağlantıyı kesiyorum :)
aynen dostum, bunlar insan değil yutubun içine ettiler
aynen telefondan ilgili videoları gösterirdi onuda kaldirmislar
duzeltirler insallah.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bundan tüm dünya şikayetçi. youtube değiştiği günden beri hergün protesto mesajları alıyor. zorbalıkla ve nazilikle suçlanıyor. bol bol mesaj gönderenlerden biride benim :D. hatta 16 kasımda youtube boykotu deniyordu. youtubeta, youtube ve googlelın kendi bilgilendirme videolarına spam ve küfürler yağmaya devam ediyor. millet google a küfürlü besteler yapıp youtuba koyuyor falan. bir çok yabancı haber sitesinde googlelın cevabını okudum. kısacası google işinize gelirse ben yaptım oldu, değişmeyecek diyor. :d -
bir başka sıkıntı da 15:15 yazınca onun link olmaması, geçmişe dönüyoruz arkadaşlar nerde o eski günler demeyin diye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limbesh -- 21 Kasım 2013; 14:27:27 > -
8 ay sonra sorunu düzeltmiş tembeller, artık şu hesapla kullan penceresinde Hatırla kutucuğu var
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- sanal numara alma
- dolapta satış nasıl yapılır
- tiktok jeton hangi ülkede ucuz
- sohbet siteleri
- google workspace yöneticinizi ve/veya ağ yöneticisi kısıtlamalarınızı kontrol edin
- tiktok"tan nasıl para kazanılır
- telegram hesap silme
- tiktok hesap silme
- snapchat st ne demek
- youtube uyku modu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X