Şimdi Ara

YouTube mobil platforma 6 saniyelik izlenmesi zorunlu reklam getiriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YouTube mobil platforma 6 saniyelik izlenmesi zorunlu reklam getiriyor

Mobil cihazınızda YouTube videolarını izlemeyi seviyorsanız sizin için kötü bir haberimiz var. YouTube bugün bazı videoların atlanması veya geçilmesi mümkün olmayan 6 saniyelik 'Bumper reklam" içereceğini duyurdu.

Aslına bakılırsa bu uygulama, videolardaki reklamları atlamamıza izin verilmeden önce beklemek zorunda kaldığımız beş saniyelik süreden sadece bir saniye daha uzun olacak. Ancak yine de videoya başlamdan önce "zorunlu" reklam izlemek can sıkıcı olabilir. Aşağıda yer alan videoda, Atlantic Records'un Rudimental isimli müzik grubunun ikinci albümünü tanıtmak için hazırlamış olduğu "Bumper" reklam modelinin bir örneğini görebilirsiniz.

Ayrıca Bkz.Gmail'in Android uygulamasına Exchange desteği geldi
    Araştırmalara göre 18-49 yaş aralığının yüzde 50'si video izlemek için ilk seçenek olarak mobil platformu tercih ediyorlar. Konuya bu açıdan yaklaşıldığında YouTube'un aldığı kararda kendi açısından haklı olduğu söylenebilir. Öte yandan yeni Bumper reklamlarının diğer reklam türlerinin yerine geçmeyeceği sadece bir başka seçenek olarak eklendiği belirtiliyor. YouTube reklam birimi yöneticisi Zach Lupei, her zaman için reklam seçeneklerini genişletmeye devam edeceklerini de söylüyor.

• quote:

Mayıs ayından itibaren mobil platformda geçerli olacak 6 saniyelik reklamlar kesinlikle atlanamayacak...

Keep calm and root your android
  • **** akar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hep Uc Browser la girdiğimden beni etkilemeyecek bi olay

• Neriye reklam vereceklerini şaşırdılar :D

• Çok saçma olmuş her videoda reklamı geç geç geç

• Bu kötü oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Audi383848 -- 27 Nisan 2016; 19:33:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aslında kullanıcılara da reklam payı verseler hiç fena olmaz.

• Öyle bir atlanır ki hey gidi. Linux bu terminal olan bir platformda asla asla demeyiniz.
    Ios için bilemem tabi.

• Root+Adaway+Youtube backgroundplay xposed modulu=Reklamsiz,arka planda calisan Youtube

• Bedavacı olmaya gerek yok. Youtube bugün bircok sanatçıyı veya kendi iceriklerini sunan insanları ahmetin mehmetin zulmunden kurtararak gelir kaynagi kapisi olmustur. Geliride kazancak tek yerde reklamlardir. Eger icerik saglayicalara bu ucretler odenmezse kisiler platformu terk eder. Bedava kaliteli icerige ulasmak isteyende hicbir zahmet vermeden tikladigi gibi yuklenen, bekleme yapmayan videolari gormek istiyorsa 6 saniye beklemelidir. Sıkıntı yapmaya gerek yok.

• buyrun çözum burada...
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Hayatımızda reklamsız kısım kalmadı 6/7 sn reklam izlemeden uykuya bile giremiyoruz

• Ondan sonra vay efendim reklam engelleyici kullanıyorsun.
  • FastTube a viz gelir...

• bokunu çıkardılar,heryer reklam dolu tiksindim artık.youtube izlemem olur biter.. ciddi anlamda sıkıcı

• Şuandan itibaren youtube ı bırakıyorum. Sağda solda öneri çıktığı yetmezmiş gibi ekranın tümünde bir de reklam. Ben telefonu reklam izlemek için mi aldım yoksa bir şeyleri düzgün kullanabilmek için mi aldım artık anlayamıyorum.
  • şöyle zorlamalara ayar oluyorum...

• Çok yaşa root, çok yaşa Adaway :D

• "Mobil cihazınızda YouTube videolarını izlemeyi -seviyorsanız- sizin için kötü bir haberimiz var."

Haberin giriş kısmını da bi düzenlesek mi. Zira reklam seven için kötü bir haber olmasa gerek. Sevmeyen de ya adaway vs kullanır, ya da hiç yapamazsa youtube kullanmaz olur biter.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.