|
YouTube Music'e yeni bir yapay zeka özelliği geliyor

-
-
En büyük yapay zeka özelliğini AI dublajla* olmasını diliyorum, nerede kaldı bu hizmet? Hiç değilse popüler kanallara öncelik verilsin. Milletimiz de kankamı nasıl kızdırdım videoları yerine Kurzgesagt vs izleyebilsin, seviye artar belki (Evet altyazı okumaya üşenenler var)
* Bahsettiğim örnek bir kanal:
-
Aslında Yandex Browser'da 4-5 yıldır "Oynayan videoyu canlı olarak Rusça dublajlama özelliği" var. Yani yapılamayacak bir özellik de değil. Yapay zekâ şeylerine de gerek yok görünüşe göre zira Ruslar uzun yıllardır yapıyor.
Size kesinlikle hak veriyorum, zaten Chrome üzerinde şu an herhangi bir sitede oynayan her videoda konuşulanları canlı olarak altyazıya dökme (hatta bunu canlı çevirme) özelliği var. Herhangi bir sitedeki canlı yayınlarda dahi çalışıyor. Tek yapılması gereken, bu çeviriyi tarayıcıya sesli okutmak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok öyle metinden sese çevirme değildi, bildiğin o kişinin sesiyle, tonuyla olacak. Önceki paylaştığım kanalda öyle yapılmıştı.
Diğer türlü klasik metinden sese çevirme kolay. Eklenti varmış, masaüstü Chrome'da bunu buldum:
YouTube Subtitle and Web Page Reader
https://chromewebstore.google.com/detail/youtube-subtitle-and-web/hgjcdbncdjkhpmdijaigkmgbkjecpopj
Biraz ayarlama sonrasında Türkçe için çalışıyor. (Oynatmak için sağda yüzen bi düğme var)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X