Şimdi Ara

YOUTUBE NİN KAPATILMASI SİZEDE GARİP GELMİYORMU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Mizansen

Herşeyi yasakladılar, yakında bu hale geleceğiz.

YOUTUBE NİN KAPATILMASI SİZEDE GARİP GELMİYORMU

bunu koymak için girmiştim bende

• quote:

Orjinalden alıntı: hashus1099

Uykusuz'un kapağını koy sen de.
  • quote:

quote:

uykusuz okumuyorum

• quote:

quote:

quote:

uykusuz okumuyorum

Onu da mı ben koyayım?

• quote:

Daha önce görmemiştim. Baya güzelmiş
  • yakında penguen in kapağındaki durumla iç içe olacağız.o güne kadar memlekette bişeler değişr umarım
  • Arkadaşlar çeşitli yollarla giriliyor ama normal şekilde bu siteler yasaklanmış yani o şekilde veya bu şekilde girmek değil sorun ,sorun bu sitelerin yasaklanma mantığı ,bence uyuyan Türk gençliğinin uyanmaması için bu yasaklar..Ama var ya ''Gün gelir devran döner''
  • quote:

Orjinalden alıntı: PompaciMulaim

Arkadaşlar çeşitli yollarla giriliyor ama normal şekilde bu siteler yasaklanmış yani o şekilde veya bu şekilde girmek değil sorun ,sorun bu sitelerin yasaklanma mantığı ,bence uyuyan Türk gençliğinin uyanmaması için bu yasaklar..Ama var ya ''Gün gelir devran döner''

evet bazı gencliğin vurdumduymazlığı bırakması lazım oy vermeye üşenenler var peki güzel oy vermeyin bana ne ya diyin , ama siz vermezseniz kim vericek? oyunuzu en azından sevmediğinize nefret ettiğinize vermemek için gidin bu sayedede sevdiğinize oyu vermiş olursunuz yoksa vahim gericilerle hiçbişi olmaz olsa olurdu 6 yıldır , o yüzden herboş oy karşı tarafa biraz daha imkan tanıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: cavador

quote:

Orjinalden alıntı: PompaciMulaim

Arkadaşlar çeşitli yollarla giriliyor ama normal şekilde bu siteler yasaklanmış yani o şekilde veya bu şekilde girmek değil sorun ,sorun bu sitelerin yasaklanma mantığı ,bence uyuyan Türk gençliğinin uyanmaması için bu yasaklar..Ama var ya ''Gün gelir devran döner''

evet bazı gencliğin vurdumduymazlığı bırakması lazım oy vermeye üşenenler var peki güzel oy vermeyin bana ne ya diyin , ama siz vermezseniz kim vericek? oyunuzu en azından sevmediğinize nefret ettiğinize vermemek için gidin bu sayedede sevdiğinize oyu vermiş olursunuz yoksa vahim gericilerle hiçbişi olmaz olsa olurdu 6 yıldır , o yüzden herboş oy karşı tarafa biraz daha imkan tanıyor

1 i 2 si deil ki hepsi aynı

birine oy vermeseler öbürü geçicek başa o soyucak milleti o cebini doldurcak , o kafasına göre engellicek özgürlüğümüzü
    başkası seçilse oda aynı
    adam gibi biri yokki başa geçicek hepsi aynı b*k

• yani youtube kapatilsa ne olur kapatilmasa ne olur kapatma tamamen sembolik girmek isteyen bir şekilde giriyor gene
  • isisis adam gibi biri yokki başa geçicek hepsi aynı b*k

diye bişi yok zaten bu yüzden ortacağcılar oy kazanıyor , en azından b*k un b*ku gelmemesi için tarafınıza en uygun kimse onun için gidilmeli ve verilmeli
  • Bakın arkadaşlar bende başımızdakileri pek sevmiyorum...
    Ama sizin beyinleriniz resmen yıkanmış,artık arabanızın tekerleği patlasa baştakilerden bileceksiniz...
    Biraz düşünün Allah o beyinleri size düşünün diye vermiş...Halbu ki siz birkaç kişi birşeyler diyince hemen inanıyorsunuz...Çok fazla TV izliyorsunuz...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.