Şimdi Ara

YOUTUBE NİN KAPATILMASI SİZEDE GARİP GELMİYORMU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar biz İran mıyızda Youtube kapatıldı kafama göre video seyretmek istiyorum engelleniyorum sonra özgürlükten demokrasiden bahsediliyor..Neymiş Atatürk e hakaret ediliyormuş sanki kapattın şimdi edilmiyormu aksine dahada rahat ediliyor...Bence youtubeni kapatılmasının Atatürk ile ilgili videolarla ilgisi yok tam tersine dünyadan bağlantmız koparılmak isteniyor..Yaşadığımız çağa bak muabbetlere bak!

• kapatılmasa çıkar kapatılsın diye olay yaratırsınız
  • Ne zaman kapandıki
  • Google Video ve Blogspot'ta engellenmiş galiba..
  • ''arbuzik''
    Ben yaparsam ozaman konuş birader ..Bİraz dengeli ol çocuk muabbeti yapma git luna parka ,orda oyna olurmu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PompaciMulaim -- 2 Kasım 2008; 11:03:18 >
  • ttnetvideo çıktı youtube kapandı
  • quote:

Orjinalden alıntı: JacquelineЯ

Google Video ve Blogspot'ta engellenmiş galiba..

Blogspot diye bir ülke var ve Google video orada engellenmiş mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Youtube sizde de kasıyor mu?
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ne zaman kapatıldı youtube yahu??
  • valla pompacı mülaim işini biliyorsan girersin. ben girebiliyorum
  • adnan,feto ve müritleri sağolsun
  • Kim demiş kapatıldı. Hep açık Tam açık onların istedikleri gibi yaşasak evliya çelebi olacaz sktrsinler
  • Google Gir AntiSansur Yaz İlk çıkıcak ßaşlığa Gir Orda Setup var.
    Yükle rahat rahat girersin
  • Bana garip değil, çağdışı, embesilce, ot kafalılık, gericilik, cehalet ve ceza almama sebep verecek bir sürü şey olarak geliyor...
  • Bana şu garip geliyor.O kadar mahkeme kararıyla engelenmiş site varken hepsine dns ayarları ile rahatça girebiliyoruz.Ama youtube da ip ban uygulanmış.Niye youtube'a böyle farklı birşey yapılmış.Bu benim kafamı kurcalıyor.Bunun ttnet'in hatları rahatlatmak için bulduğu bir çözüm gibi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Choppe® -- 2 Kasım 2008; 12:00:36 >
  • Demekki yıllarca aydınlar boşuna Türkiye de demokrasinin "d" si yok diye bağırmıyorlarmış. Amaç Türk gençliği uyanmasın, gözünü açmasın. Ordunun bazı yanlışları ve Ergenekon Youtube da yayınlanınca demekki bazı çevreler rahatsız olmuş. Bahanesi de hazır Atatürke hakaret içeren videolar.
  • Herşeyi yasakladılar, yakında bu hale geleceğiz.

YOUTUBE NİN KAPATILMASI SİZEDE GARİP GELMİYORMU
  • ben istediğime girebiliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: KırıkKılıç

ben istediğime girebiliyorum

Mesele girebilmek yada girememek değil bence.Bu zihniyet koyuyor bana,her geçen gün ülkemden dahada utanmaya başladım.
  • hani özgürlük istiyoruz üniversitelerde başörtüsü istiyoruz diyordu bu hükümet başındakiler hatta utanmayıp Atatürk ü sevmiyoruz diyen pislik birileri de vardı , bumu özgürlük,

ben size söğliyim niye kapandığını hükümet google a türkiyede ofis ac bana vergi ver diyor kısacası amac soğüşlemek ,oda acmadığı için sözüm oan bize bahane sunuyorlar , 14yaşında kıza tecavüz eden 80 morukları sansurlemek gerekirken oalya bakın o hamdolsun diyenler varya coğunu gözünün önünde kandırıyorlar
  • istedikleri kadar kapatsınlar biz yine giriyoruz
    youtube jacker ı indirin rahat rahat girin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.