YouTube öneri sistemi bozuldu: Çok eski ve alakasız videolar gösteriliyor!
-
-
size katılmıyorum. bence böyle olması daha iyi. zaten hype olan videolar hep üstte.
Ama şunda bir sıkıntı var ki, bir içerik arattığınızda gerçekten alakasız şeyler çıkabiliyor. Hele ki, sonuç videoları gruba ayrılmış ki, önerilen var, kullanıcılar bunu da izledi var, son izlenenler, var. yok hani sizin arattığınız şeyle ilgili içerik çıkmazı gerekmez mi
-
Aylardır bende böyle.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Düzgünmüydi ki bozulsun lan :) :)
YouTube öneri sistemi :
1)Reklamı basan kanalı alakasız her videonun yanında önermek
2)Girdiğin kanalın tüm videolarını öneri diye yan tarafa doldurmak :)
-
Google arama sonuçları algoritmasında çalışan ekibi youtube'a mı kaydırdılar acaba?
-
2 haftadır neden 7 yıl önceki videoları öneriyor diyorum ben de.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Newpipe kullanın daha rahat daha az karışıklık var geçmişi kaydetmez
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bazen böyle saçmaldığı oluyordu aynen.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Her zaman bu konu hakkındaki şikayette bulunmuştum. İlgilendiğim alanlarla alakalı videolar dışında sürekli güncel olan saçma videoları ortaya çıkardıkları için youtube kullanma alışkanlığımı bıraktım. Önerilenler her zaman üstünden para kazanacağı kişileri öneriyor. Youtube da tarama yapacak ve sınıflandırıp öneri verecek bir site varsa alırım.
-
Engellemek için search query ardından before:2026 falan yazın. Mesela Counter Strike S1mple diye aramak istiyorsanız "Counter Strike S1mple before:2026" yazın, daha düzgün sonuç elde edeceğinizi görürsünüz.
-
Olur öyle
Düzeltirler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
google ın içine bu kadar hint alırsan ne olur? :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Son 1 aydır falan youtube ansayafam inanılmaz bozuldu biraz yemek biraz kahve biraz fabrika biraz travel biraz teknoloji biraz kılık kıyafet biraz oyun videoları biraz teknoloji videoları falan mükemmel harmanlanmış şekilde öneriliyordu anasayfamda. Şimdi saçma sapan öneriyor algoritma tamamen bozuk vaziyette üstüne premium kullanıyoruz her ay para veriyoruz bu algoritmaya böyle şefin yaptığı tabak gibi olduğu için çok iyi youtube ama bozulmuş belli ki ben de düzelmesini bekliyorum 10 20 50 izlenen videolardan mı dersin 5 7 10 sene önce yüklenenlerden mi dersin alakasız video önermelerinden mi dersin bozulmuş vaziyette şuanda.
-
bu salak önerileri izlemezsen de 1 ay 2 ay anasayfada kalıyor öneri olarak. istemiyorum desen de gösteriyor.
-
eski videoların önerilmesi bir sorun mu ki? hoşlandığın/tercih ettiğin kategorilerdeki videolar 10 sene önce yüklenmiş de olabilir? mesela ben elektrik elektronik ile ilgili bir video izlemek istiyorum, 10 sene önce yüklendiği için izlemeyecek miyim? temel elektronik kuralları değişti mi 10 senede?
-
Bu duruma bende uyuz oluyorum. Kısa bir süre önce youtube ana ekranım, kadınlara yağlı masaj yapan lavuklarla doldu. Ne kadar engellesem de yine geliyor salak saçma bir şey anlamadım. Hatunun yanında youtube açıp bir şey izleyemiyorum.
-
Çok tuhaf, link var mıydı? 😁
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dur hocam başımı belaya sokma şimdi link paylaşırken yakalanmayak
-
evet bende fark ettım kesfetım bozuldu alakasız vıdeolar gostermeye baslamıstı ama bır sure sonra duzeldı
-
Google ve youtube saçmaladı zaten 1 senedir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
size katılmıyorum. bence böyle olması daha iyi. zaten hype olan videolar hep üstte.
Ama şunda bir sıkıntı var ki, bir içerik arattığınızda gerçekten alakasız şeyler çıkabiliyor. Hele ki, sonuç videoları gruba ayrılmış ki, önerilen var, kullanıcılar bunu da izledi var, son izlenenler, var. yok hani sizin arattığınız şeyle ilgili içerik çıkmazı gerekmez mi |
Düzgünmüydi ki bozulsun lan :) :)
YouTube öneri sistemi : 1)Reklamı basan kanalı alakasız her videonun yanında önermek 2)Girdiğin kanalın tüm videolarını öneri diye yan tarafa doldurmak :) |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X