Bildirim
Youtube para kazanma
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam tecrübeli değilim fakat şuan bende bi kanal üzerinde çalışıyorum bende bu işe yeni giricem. Garanti para kazanmak istiyorsan, kendi özgün videolarını yapabileceğin bir kategori bulman gerekiyor ki telif hakları yüzünden kanalın kapatılmasın, ingilizce dili daha çok insana hitap ettiği için türkçe videolara göre daha çok para kazandırıyor. Bunun dışında paylaşım yapacağın içeriğe göre başta reklam verebileceğin yerler bulabilirsin. Herhangi bir oyunsa oyun forumlarına vs vs. Logo ve Channel Art'ını kaliteli seçmelisin, tasarımcıya yaptırmak kanalını çok daha profesyonel gösterecektir. Şuan buraya bi kitap yazı yazılır ama ne bende o kadar bilgi var nede bundan fazlası aklıma geliyor. Kafana bir soru takılırsa yaz bildiğim kadarını paylaşır bilmediğimi araştırıp öğrenmeye çalışırım :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evriveydetayken -- 22 Eylül 2015; 16:18:51 > -
Hocam bi ara yabancı kanallardan videoları kaydedip kendi kanalımda paylaşıyordum ama youtube o kadar gelişmiş ki nasıl oluyor bilmiyoruma ama anlıyor ve hesabını kapatıyor o yüzden tavsiyem kesinlikle ÖZGÜN videolar çekip kazanmaya başlamandır.Ayrıca çok sabır gerektiren bir iştir.Kazanmak için beklemen gerekecek -
quote:
Orijinalden alıntı: enesshn18
Hocam bi ara yabancı kanallardan videoları kaydedip kendi kanalımda paylaşıyordum ama youtube o kadar gelişmiş ki nasıl oluyor bilmiyoruma ama anlıyor ve hesabını kapatıyor o yüzden tavsiyem kesinlikle ÖZGÜN videolar çekip kazanmaya başlamandır.Ayrıca çok sabır gerektiren bir iştir.Kazanmak için beklemen gerekecek
haber siteerinden haberleri logoyu kapatıp paylaşanlar oluyormuş onda bi sıkıntı çıkar mı acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X