Şimdi Ara

Youtube para kazanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlardan küçük birkaç cevap bekliyorum.Benim 2007 den beri kullandığım bir hesabım var 110 tane video yüklü.Toplamda 800000 den fazla izlenme var .Bu videoların yarısından ancak para kazanma özelliğini kullanabiliyorum .Aylık görüntülenme 20000 - 30000 aralığında oluyor , bunların yarısından fazlası para özelliğini aktifleştirdiğim videolardan gelen görüntülemerdir. Daha önce nasıl yapıldığını bilmediğimden youtube partnerliiğe başvurmamıştım 12 gün önce yani 1 kasımda para kazanma özelliğini aktif ettirdim ve bir adsense hedabına bağladım .Şimdi bir kaç sorum olacak

1.Bu adsense hesabına bağladığımız yotube kanallarını nasıl görüntüleyebiliriz.Hnagi kanalı bağlamışız gibisinden .Bunu adsense veya youtube tan görüntüleyebilirmiyiz.

2.Bu 12 gün boyunca adsense hesabında görüntülemeler 0(sıfır) tahmini kazançlar 0(sıfır) yani sizin anlayacağınız herşey 0(sıfır) olarak gözüküyor bunun sebebi nedir.Belli bir süre mi geçmesi gerekiyor.

3.ödemelerle ilgili kesinleşme mevzusu nu nedir bilen birileri kısaca açıklarsa sevinirim.Ayrıca bu adsense te görünen BGBG nedir.

bilen birileri beni aydınlatırsa çok müteşekkir olacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dcnkzr -- 13 Kasım 2014; 19:36:34 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İNTERNETTEN PARA KAZANMA
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.