Şimdi Ara

youtube para kazanma aktif etme anlatıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle şunu söylim bunu yapmak için videonuz olmalı ve izleyen arkadaşlar yorum atarsa ve likelarsa sevinirimhttps://www.youtube.com/watch?v=orDxwgMZI6I

İyi Seyirler

• Sen youtube iş ortaklığını anlatmışsın onun için özgün videolarınız olması lazım yani her önüne gelen hesapla partnerlik yapmıyor Youtube.
  • Youtube ile para kazanmak; günümüzün ve büyük olasılıkla geleceğin internetten para kazanma, ek iş yöntemlerinin başında gelecektir. Youtube para kazanma, belki fazla uğraş gerektirmeyen fakat kazancı azımsanmayacak kadar olan ender kazançlı yöntemlerden birisidir. Neden derseniz; düşünün, bir video yüklüyorsunuz, videonuz tutuluyor ve binler belki de milyonlar izliyor. Videodaki reklamlara tıklandıkca hem google kazanıyor, google kazandıkça size de bunun karşılığında para ödüyor ne güzel değil mi :) Youtube'den 100$ kazananı da bilirim, 3.000$ kazananı da. Dünya genelinde pek çok insan bu yöntemi keşfetmiş ve güzel paralar kazanmaktalar. Bakarsınız youtube para kazanma işinde profesyonel olup bir de partner dediğimiz youtube iş ortaklarından para da alırsanız, kazancınız tavan yapması içten bile değil. Size youtube para kazanma konusunun başlangıçtan itibaren A'dan Z'ye anlatıldığı ve 1 saat 15 dakikalık çok özel videonun olduğu youtube ile internetten para kazanma yolları yazısını okuyup, uygulamanızı tavsiye ederim. Aklınıza takılan kısımları sorarsanız cevaplamaya çalışırım.Bol kazançlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szengin41 -- 7 Ekim 2013; 3:45:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: szengin41

Youtube ile para kazanmak; günümüzün ve büyük olasılıkla geleceğin internetten para kazanma, ek iş yöntemlerinin başında gelecektir. Youtube para kazanma, belki fazla uğraş gerektirmeyen fakat kazancı azımsanmayacak kadar olan ender kazançlı yöntemlerden birisidir. Neden derseniz; düşünün, bir video yüklüyorsunuz, videonuz tutuluyor ve binler belki de milyonlar izliyor. Videodaki reklamlara tıklandıkca hem google kazanıyor, google kazandıkça size de bunun karşılığında para ödüyor ne güzel değil mi :) Youtube'den 100$ kazananı da bilirim, 3.000$ kazananı da. Dünya genelinde pek çok insan bu yöntemi keşfetmiş ve güzel paralar kazanmaktalar. Bakarsınız youtube para kazanma işinde profesyonel olup bir de partner dediğimiz youtube iş ortaklarından para da alırsanız, kazancınız tavan yapması içten bile değil. Size youtube para kazanma konusunun başlangıçtan itibaren A'dan Z'ye anlatıldığı ve 1 saat 15 dakikalık çok özel videonun olduğu youtube ile internetten para kazanma yolları yazısını okuyup, uygulamanızı tavsiye ederim. Aklınıza takılan kısımları sorarsanız cevaplamaya çalışırım.Bol kazançlar.

benim okuduğuma göre youtube 1000 izlenmede 2-4 $ arası para veriyor diyorlardı. AMa maalesef izlenme sayım ve kazandığım para resimde görünüyor. Bu normal bir sayımı? Cok az bir miktar gibime geldi. Açıkçası video yüklemek bile değmez bu kazanç rakamına göre

• quote:

Orijinalden alıntı: c123crazy123

quote:

Orijinalden alıntı: szengin41

Youtube ile para kazanmak; günümüzün ve büyük olasılıkla geleceğin internetten para kazanma, ek iş yöntemlerinin başında gelecektir. Youtube para kazanma, belki fazla uğraş gerektirmeyen fakat kazancı azımsanmayacak kadar olan ender kazançlı yöntemlerden birisidir. Neden derseniz; düşünün, bir video yüklüyorsunuz, videonuz tutuluyor ve binler belki de milyonlar izliyor. Videodaki reklamlara tıklandıkca hem google kazanıyor, google kazandıkça size de bunun karşılığında para ödüyor ne güzel değil mi :) Youtube'den 100$ kazananı da bilirim, 3.000$ kazananı da. Dünya genelinde pek çok insan bu yöntemi keşfetmiş ve güzel paralar kazanmaktalar. Bakarsınız youtube para kazanma işinde profesyonel olup bir de partner dediğimiz youtube iş ortaklarından para da alırsanız, kazancınız tavan yapması içten bile değil. Size youtube para kazanma konusunun başlangıçtan itibaren A'dan Z'ye anlatıldığı ve 1 saat 15 dakikalık çok özel videonun olduğu youtube ile internetten para kazanma yolları yazısını okuyup, uygulamanızı tavsiye ederim. Aklınıza takılan kısımları sorarsanız cevaplamaya çalışırım.Bol kazançlar.

benim okuduğuma göre youtube 1000 izlenmede 2-4 $ arası para veriyor diyorlardı. AMa maalesef izlenme sayım ve kazandığım para resimde görünüyor. Bu normal bir sayımı? Cok az bir miktar gibime geldi. Açıkçası video yüklemek bile değmez bu kazanç rakamına göre

Üstadım 1000 izleme başına youtube partner şirketler verir. Youtube adsensesi ise tıklama başına verir kazancınızı. Sanırım kısa videolar yüklemişsiniz.

• szengin41 S kullanıcısına yanıt
    Aradaki farkı biliyorum ama izlenme başına gelir neden düşük onu anlayamadm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 18 yasindan kucugum banka hesabim yok ne yapicam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafafrstyl

18 yasindan kucugum banka hesabim yok ne yapicam

Evet bunu cevaplarsanız sevinirim.
  • İlgilenen yok ki
  • mustafafrstyl M kullanıcısına yanıt
    Bekleyelim bakalım gelen olur belki.
  • 52BİN İZLENME 23 TL PARA KAZANMIŞIM :) 2 YIL SONRA 1000 TL YAPARIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Mechanic

quote:

Orijinalden alıntı: mustafafrstyl

18 yasindan kucugum banka hesabim yok ne yapicam

Evet bunu cevaplarsanız sevinirim.

Arkadaşlar 18 yaş altına bankalar hesap açıyor. Öğrenci hesabı şeklinde açılan bu hesaplardan hesap kullanım ücretide alınmıyor, benim bildiğim garanti, iş bankası gibi bankalarda var.
  • c123crazy123 kullanıcısına yanıt
    Üstad, sanırım türkçe içerik çalışıyorsun bu bakımdan düşük olabilir, ayrıca video süren kısaysa yine etkilenebilir.
  • youtube izleme başına ne kadar para veriyo !?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.