Bildirim
Youtube Para Kazanma Hakkında
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
konu yeri burası değil ama cevaplandırayım. Öncelikle tarih aralıklarının doğru olduğundan emin ol, belkide adsense görüntüleri 1 günlük istatistiklerinin sonucudur.
Birde adsense geçersiz tıklama tespit etmiştir, dolayısıyla onları kazanca dönüştürmemiştir. -
Öncelikle cevap verdiğin için teşekkür ederim...Fakat gördüğün üzere aylara göre dağılımı var adsense de. -
Adsense hesabınızla aşağıdaki linke girip gün gün kazançlarınızı görebilirsiniz.
https://www.google.com/adsense/app?hl=tr#viewreports/ag=date&d=2013%252F7%252F1-2013%252F8%252F22&dd=1YproductY1YAFC_HOSTYHosted+AdSense+for+Content&ss=&oo=ascending&gm=earnings&co=d&drh=false&ct=td&oet=&ert=&se=&uim=d&tz=a
-
Hep kendin tıkladığın için odeme yapmıyorlarmış ))))) -
Bu konu ile ilgili bir eğitim seti var incelemenizi tavsiye ederim.
YOUTUBE AKADEMİSİ- Youtube Para Kazanma Rehberi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bedaze -- 24 Ağustos 2013; 14:54:32 > -
quote:
Orijinalden alıntı: turkay11
Hep kendin tıkladığın için odeme yapmıyorlarmış )))))
Cidden çok komiksin -
Kanalınızın linkini alabilir miyim sadece meraktan
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Tabiki,koyduğum videoları mı merak ettin ? :)
Özelden atıyorum -
ytpara.com sitesinde tüm istenilen çözümleri bulursun :) -
Guzelmis ben begendim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X