Bildirim
Youtube Premium Aile paketi için katılımcı aranıyor.
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Katilmak istiyorum -
Bende -
Özelden cevap yazıldı. Son 1 kişi ye ihtiyaç var. -
Son 1 kaldı beyler. -
yeri olan varsa yazabilir,, ödeme aylık olacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S24ULTRA -- 12 Ekim 2019; 17:4:37 > -
Aylık 4,4 TL 'den 5 aylık 22 TL şeklinde üyelik başlatacağım. Hali hazır'da neredeyse 1 yıllık Netflix grubum bulunuyor çok şükür bir sıkıntı yaşamadık.
Aile üyeliğine sanırım toplam (ben dahil) 6 kişi olabiliyor.
iOS kullanıyorum ama youtube'un internet sitesinden abonelik başlatırsanız 26 lira gibi bir fiyat oluyormuş, normal de iOS 30 küsür lira. Bende o fiyat üzerinden değerlendirdim, eğer bu şekilde olmuyorsa arkadaşlar beni uyarabilir.
Whatsapp grubu kurulacak ödeme yapıkredi, teb veya enpara olacak ve 5 ay'da bir ödemeler yapılacak.
Pek tabi artık devam etmek istemeyen arkadaşlar sürenin bitimine 1-2 hafta kala gibi söylerlerse ona göre aksiyon alırız.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X