Şimdi Ara

YouTube Premium Kardeşliği - ANAKONU (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.834
Cevap
495
Favori
312.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Youtube premium music + amazon prime video için aile aboneliği oluşturacak kişiler aranmakta. Bu konuda referansım yok ama eski üyeyim kim olduğumu gösterebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sleepingawake

Youtube premium music + amazon prime video için aile aboneliği oluşturacak kişiler aranmakta. Bu konuda referansım yok ama eski üyeyim kim olduğumu gösterebilirim.
    Amazon Prime aile üyeliği ile ilgili detay bulamadım, araştırabileceğim bir link verebilir misin? Gerekirse konu açarız ama detaylara hakim olmak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Youtube premium grubu arıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: therkut

Amazon Prime aile üyeliği ile ilgili detay bulamadım, araştırabileceğim bir link verebilir misin? Gerekirse konu açarız ama detaylara hakim olmak lazım.

Alıntıları Göster
    Prime olarak kargo varmış, video şimdilik ben de göremedim.
  • faruktml kullanıcısına yanıt
    Hocam benden üyeliğiniz vardı rica etsem numaranızı tekrar atabilir misiniz Wp dan bir şeyi sordum mu diyecektim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sansa Magna kullanıcısına yanıt
    Hocam YouTube üyeliğiyle alışverişimiz olmuştu telefon numaranız yok bende önemli bir şey söylecektim de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E8B64F3E5 -- 4 Şubat 2020; 18:0:42 >
  • vurdi V kullanıcısına yanıt
    Hocam YouTube üyeliğimiz vardı bir şey soracağım telefon numaranız yok bende .Tekrardan bana yazar mısınz

• Hocam YouTube üyeliğimiz vardı bir şey soracağım telefon numaranız yok bende .Tekrardan bana yazar mısınz

• Bir arkadaş daha YouTube aile üyeliğime üyeydi telefon numarası yok adı Ali İhsan Ünver.Bana ulaşır mısın telefon numaran yok mesaj at eski üyelik hakkında önemli bir şey söyleyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E8B64F3E5 -- 4 Şubat 2020; 21:13:8 >
  • Hocam Ali İhsan Ünver siz misiniz

• Youtube premium aile üyeliği için 2 kişilik boş yerimiz var yıllık üyelik alınacak. 52 lira kişibaşı.buradan ulaşabilirsiniz +90 541 636 52 63

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musti1032 -- 4 Şubat 2020; 19:28:27 >
  • Sansa Magna kullanıcısına yanıt
    Özel mesaj atamıyorum tel numaranızı yazar mısınız özelden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E8B64F3E5 -- 4 Şubat 2020; 20:9:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sansa Magna

Hocam ödeme falan nasıl yapılacak ?
    Özel mesaj yazamıyorum telefon numaranızı yazar mısınız

• Spotifyda ayni adreste olmadigi tespit edilince plandan cikarilanlar olmustu.

Konuda basina denk gelen oldu mu?

• sleepingawake kullanıcısına yanıt
    Prime video profil yok netflix gibi.Bu yüzden aile olarak kullanım yok.Ama aynı sayfayı kullanırım diyen için olabilir .iki kişiden fazla bence kullanılmaz hangi diziyi izledim bölüm nerde kalmıştı olayını not emek gerekli.

• selam...youtube premium aile grubuna katılmak siteyen varsa mesaj atabilir..6 aylık 30 tl.
    GRUP DOLMUŞTUR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncal -- 8 Şubat 2020; 23:4:44 >
  • Youtube Music Premium (20,99) aile üyeliği varsa 6 aylık kaydolacağım.

• Chucky_Horror kullanıcısına yanıt
    Aynı evde şartı ariyormu
    Misal arkadaşım ıstanbulda ben mardinde nasil olucak

• LimitsiztrickBlog L kullanıcısına yanıt
    Aynı hanede olması gerekmiyormu bunu tam olarak anlatabilirmisiniz
    Şehir dışındaki arkadaşlarımla paylaşmak istiyorum3

• JUDGEJUDGE kullanıcısına yanıt
    Aynı ülke olması yeterli. Üye olun sonra arkadaşınızı YouTube ayarlarından aile yönetiminden link oluşturup davet ediyorsunuz. Basit bi işlem üyeliği başlatın sorun yaşamazsınız.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.