yıllardır kullandığımız youtube ailesinde 1 kişilik yer açıldı. yıllık ücret 320 lira. doldu. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Görkem ! -- 2 Ocak 2025; 11:42:1 > |
YouTube Premium Kardeşliği - ANAKONU (387. sayfa)
-
-
Selamlar, 4 kişi kullanıyoruz 1 kişilik yer açıldı 1 senelik ödeme alıyorum isteyen pm atabilir.
-
Merhaba yıllık üye olacağım iletişime geçer misiniz
-
ya arkadaşlar yeri değil biliyorum ama çözemedim gitti mobil uygulamada ileri sarma eskiden tıklayarak direkt gidebiliyorduk videonun istediğimiz kısmına ama ille tutup sürüklemek lazım bu ayarlardan falan değiştirebiliyormu videonun ortasından videonun sonuna kadar kırmızı çubuğu sürüklemek çok rahat değil
-
Eski üyeliklerde bosalan yerlerde toplamda 3 kişilik boş yer vardır. Yıllık ücret 310 tl. Absürt bir zam gelmedikçe size yansıtılmaz.
İletişim: wp: 05337390229 tg:@mhakca42
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mhakca -- 1 Ocak 2025; 11:13:57 > -
Hala yer var mı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mhakca
Eski üyeliklerde bosalan yerlerde toplamda 3 kişilik boş yer vardır. Yıllık ücret 310 tl. Absürt bir zam gelmedikçe size yansıtılmaz.
İletişim: wp: 05337390229 tg:@mhakca42Aile üyeliklerine kabul ettikleri için @Mhakca 'ya teşekkür ederim.
-
5 yıllık grupta 3 kişilik yer mevcut. İsteyen wp: 05376288725 veya 05335833422. Yıllık ücret 350 TL. Büyük zam olmazsa fiyat değişmez.
-
Merhaba yeni aile planı oluşturdum. 1 yıllık şeklinde devam edeceğiz. Yıllık ücret 320 tl. Hızlı iletişim için
Forumda devam eden Spotify grubum var. Referans için profilimi inceleyebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy_mulo -- 4 Ocak 2025; 16:31:42 > -
İletişim: wp: 05337390229 tg:@mhakca42 -
quote:
Orijinalden alıntı: crazy_mulo
Merhaba yeni aile planı oluşturdum. 1 yıllık şeklinde devam edeceğiz. Yıllık ücret 320 tl. Hızlı iletişim için
Forumda devam eden Spotify grubum var. Referans için profilimi inceleyebilirsiniz.Doldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy_mulo -- 4 Ocak 2025; 16:31:22 > -
2 kişi ayrıldı 2 yıldır devam ettiğim aile planında 2 kişilik yer var yıllık ücret alıyorum zam gelse bile üstüne eklenmeyecek
-
Merhaba, YouTube Premium Aile Hesabımıza katılmak isterseniz bana mesaj gönderebilirsiniz. Ödeme 6 aylık periyotlar halinde yapılacak olup ücreti 160 TL'dir. 6 ay boyunca oluşabilecek fiyat artışlarından etkilenmeyeceksiniz.
Referans için profilime bakabilirsiniz ayrıca forumda aktif bir Netflix hesabımız da bulunmaktadır.
EDIT : Son 1 kisilik yerimiz mevcuttur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi criminalet -- 6 Ocak 2025; 13:39:35 > -
Selamlar 3 yıldır devam eden ailemizden 2 kişi ayrildi yillik gelmek isteyen arkadaşları beklerim iyi aksamlar -
Fiyatı nedir hocam yıllığın
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X