320 lira hocam aylik pre fiyatı 160dan eşit olacak şekilde < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
320 lira hocam aylik pre fiyatı 160dan eşit olacak şekilde < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sayzek -- 5 Ocak 2025; 15:55:39 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
merhaba hala müsait yeriniz varsa katılabilirim. |
Merhaba. 4 kişilik yerimiz mevcut. Pm atıyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boffin -- 7 Ocak 2025; 1:13:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2 kişilik yer açıldı katılmak isteyen pm atabilir. senelik ücret alıyorum normalde 4 kişi kullanıyorduk 2 kişi ayrıldı |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gfb_87 -- 7 Ocak 2025; 18:54:21 > |
Merhabalar. Yeni bir aile grubu kurduk. 3 kişilik yer mevcut. Senelik ücret 330 TL'dir. Eski, profili açık, bolca referans sahibi üyeyim. Yeni üyelik tarihli, profili kapalı, referanssız üyeler ile kıyaslamayın. Teşekkürler. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi citiraga -- 7 Ocak 2025; 22:40:48 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ekledim, hayırlı olsun. 2 kişilik yerimiz kaldı. Katılmak isteyen arkadaşlarımız ÖM atabilir. |