Şimdi Ara

YouTube Premium Türkiye’ye açıldı! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
2
Favori
11.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• seref35 kullanıcısına yanıt
    Biliyorum fakat asıl hesabım ile login olamıyorum Vanced hazretlerine. Algı oyunu olabilir. Daha önceden login olabiliyordum. 😃

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fakirdepocu

Youtube music in kalitesi hakkinda bilgisi olan var mi?

Ses kalitesi olarak spotify ile rekabet edebilir mi? Ona gore spotify i iptal edip youtube musice geceyim.
    Hemen hemen aynı. Spotify'ın normalizeri (ses yüksekliğini parça bazında ortalamaya göre ayarlayan ayarı) çok daha başarılı yalnız.

Youtube music parça nasıl master edilmişse öyle çalıyor. Bir parçada kulaklık patlarken ötekinde duymuyorsunuz. Ben denediğimde öyleydi, gelişme olmuş-mu, şu anda var mı bilmiyorum.
  • Tyurdasucu T kullanıcısına yanıt
    Tindar mi Tidalt mi diye bir uygulama var onun ses kalitesi dehşet fakat arşivi çok kötü. Free abonelikten sonra üye olmadım.

• Arkadaslar daha once Vpn'den youtube Red kullanmistim yada konumu Almanya gostermistim ondanmidir bilmem ama bende 1 ay deneme diye gozukuyor yokmudur bir cozumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyupgucluer -- 17 Temmuz 2019; 11:36:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynısını tek seferde odedigim cuzi miktarda ucret ile snaptubede kullanıyorum... niye aylarca para vereyim

• ozgur79 kullanıcısına yanıt
    Eminsin mi? Bak kodları burada, istersen incele:
    GitHub
    Magisk-Modules-Repo/iYTBP-Vanced-Magisk-Repo
    https://github.com/Magisk-Modules-Repo/iYTBP-Vanced-Magisk-Repo

• flegga34 kullanıcısına yanıt
    Haha şaka mısınız olm siz :D :D

• Reklam zaten yok bende müzik yine reklamsız spotify originals zaten çöp anlayan anladı

• Angel of the Lord kullanıcısına yanıt
    İphone da?

• Hemen 3 aylık premium başlattım

• OGYoutube diye bir uygulama kullanıyordum, bu YouTube Vanced daha mı iyi, avantajı nedir? Reklam oluyor OGY de, ama ben yüzen pencerede göstermesini istediğim durumda tercih ediyordum, reklamsız uzun bir şey izlemek isteyince reklam engelleyen bir tarayıcı kullanıyordum.

Çok nadiren resmi Youtube Go uygulaması kullanıp videoları çevrim dışı izlemek için kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spotify sadece müzik tabanlı, youtube ise video kaydetme vs olayıyla senelerdir bizi kaçak app store ürünlerinde süründürüyordu. Artık onlara hizmet devri bitti. Teşekkürler yutup.
  • Ribas0 kullanıcısına yanıt
    Onlar bedava bu paralı sence bedavası varken kimse para verir mi vermez.

• YouTube sıkıntıları zaten YT Vanced veya NewPipe ile çözülüyor. Özel içerik kütüphanesi de zaten ilgimi çekmiyor. Sadece YT Music'i denemek istiyorum. Spotify yeni para çekmişti, iptal ettim. 1 ay sonra denerim artık. Ama fiyatlar iyiymiş.
  • Kaliteli ekipmanı olan bir kişi Tidal HiFi(Aylık 20 lira, 5 kişi aile üyeliğiyle 30 lira), Deezer HiFi(Aylık 20 lira) dururken bunu tercih ederse de ne bileyim 😂

• Keşke mp3dee çevirse vanced gerçekten efsane sadece üyeliğinizi sildiğinizde programda üyeliğinizi tekrar girebilmek mümkün değil.

• Para bize akıyor biz sağa sola dağıtıyoruz anlamadım ki arkadaş bu nedir
  • Youtube vanced en iyisi, bir dene derim hocam

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.