|
Bildirim
Kaliteli ekipmanı olan bir kişi Tidal HiFi(Aylık 20 lira, 5 kişi aile üyeliğiyle 30 lira), Deezer HiFi(Aylık 20 lira) dururken bunu tercih ederse de ne bileyim 😂
|
Eminsin mi? Bak kodları burada, istersen incele:https://github.com/Magisk-Modules-Repo/iYTBP-Vanced-Magisk-Repo
|
Gereksizse sen abone olma kardeşim abone olana da engel olma bi zahmet
|
yaklaşık 15 gündür youtube premium üyesiyim.3-4 yıldırda spotify premium üyesiydim. ikisini birden kullanmak mantıklı olmayacağı için spotify üyeliğimi bir süreliğine askıya aldım. 15 günlük deneyimimle ilgili görüşlerimi paylaşmak istedim.
- ilk olarak yıllardır spotifyda takip ettiğim oluşturduğum listeleri forumdan arkadaşın önerisiyle playlistbuddy isimli uygulamayla aktardım. yaklaşık 500 tane şarkıdan oluşan 3 tane liste aktardım. daha başka bir sürü liste vardı ama şu için daha çok dinlediklerimi aktardım. hepsini buldum gösteriyor ama bazılarını çalamıyor. - şarkı aratırken youtube musicten aratsam bile videolarıda listeleyebiliyordu. bu oldukça sinir bozucu durum. çünkü herhangi birinin youtube'a yüklediği kötü kalite sesli videoların sesi bile listeleniyor. ayarlardan bunu kapatabiliyorsunuz. biraz karıştırdıktan sonra bunu kapatıp rahat ettim. - youtube music ilk olarak şarkının videosu varsa şarkıyı videolu olarak başlatıyordu. bunuda ayarlardan değiştirebiliyorsunuz. direk olarak kapattım. çok canım isterse şarkı çalarken anlık olarak klibe geçiş yapabiliyorsunuz. ancak ses kalitesi biraz olsun düşebiliyor. - çok kota harcıyor diyenler olmuş. bayram tatilinde uzun bir yolculuk yaptık. çoğunda youtube musicten müzik dinledik. süreye göre harcanan kota normal geldi. çok kota harcıyor diyen arkadaşlar bence ayarlardan mobilde kalite ayarlarını bir kontrol etsinler. - 200 şarkılık bir listeyi baştan sona dinlemek istiyordum. nasılsa hepsini dinleyeceğim için listeden bütün şarkıları indirdim. telefon çekmeyen bir yerde baktım şarkı devam etmiyor. halbuki şarkıları indirmiştim. ilginç bir şekilde kitaplıktan değilde başka yerden aynı şarkıyı açarsanız gene mobil veri kullanıyor indirmiş olmasına rağmen. spotifyda bu tür problemlerin olması imkansız gibi bir şey. -çoğu zaman iş yerimde müzik dinliyorum. spotifyın windows uygulaması bana pratik geliyordu. ancak youtube musicin windows uygulaması yok. bence eksiklik. -telefonda youtube üzerinden bir şey izlerken ana sayfaya geri dönerseniz varsayılan olarak arka planda oynamaya devam ediyor. normalde hep kapandığı için buna alışmak zaman aldı -reklamsız youtube'a 15 günde acaip alıştım. spotify'a dönmek istediğimde bu özelliği özleyeceğime eminim. dipnot: rica ediyorum yazdıklarımın altına youtube'a paramı verilir. youtube vance varken gibi gereksiz yorumlar yazmayınız. daha önceki sayfalarda aynı şeyler yüzlerce defa yazıldı zaten |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angel of the Lord -- 17 Temmuz 2019; 11:9:17 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|