Şimdi Ara

Youtube ps3'e geldi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
4.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Uygulama mükemmel olmuş. Görüntü kalitesi gayet yeterli. Androidli telefonunuzun youtube uygulaması ile tam uzaktan kontrol sağlayabiliyorsunuz. Muhteşem bir iş çıkarmışlar.
  • nihayet be
  • quote:

Orijinalden alıntı: erolkoroglu

Uygulama mükemmel olmuş. Görüntü kalitesi gayet yeterli. Androidli telefonunuzun youtube uygulaması ile tam uzaktan kontrol sağlayabiliyorsunuz. Muhteşem bir iş çıkarmışlar.

yav karşı konsolda aynı uygulama var 1080p destek veriyor senin gözlerde sorun var sanırım nasıl muhteşem uygulama diyorsun 560p falan bu uygulama
  • search kısmı re-zil-lik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • uygulama benim ps3te kasım kasım kasılıyor aşırı yavaş aşağı yukarı yaparken sürekli dönüyor arka plan siyag sorun benim ps3temi?
  • beyler ben yanlışlıkla youtube u yanlışlıkla bilgisayarda gördüğümüz youtube gibi yaptım. eski haline getirmenin bi yolu var mı yani ps3 versiyonu olana ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: equasezy

beyler ben yanlışlıkla youtube u yanlışlıkla bilgisayarda gördüğümüz youtube gibi yaptım. eski haline getirmenin bi yolu var mı yani ps3 versiyonu olana ?

o web browser. bu uygulama . tekrar girip çıkınca düzelir web browser 240p kalitede umarım biliyosundur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hadoken

quote:

Orijinalden alıntı: equasezy

beyler ben yanlışlıkla youtube u yanlışlıkla bilgisayarda gördüğümüz youtube gibi yaptım. eski haline getirmenin bi yolu var mı yani ps3 versiyonu olana ?

o web browser. bu uygulama . tekrar girip çıkınca düzelir web browser 240p kalitede umarım biliyosundur

Tekrar girip çıkınca düzelmeyebilir. Altta ya da üstte Youtube XL versiyona çevirme butonu vardı.
    En basitinden Google'da aratırken Youtube XL yazsın.

Tarayıcıdaki 240p'lik Youtube'dansa PS3'ün Youtube'u daha iyi.

• teşekkürler beyler 3-5 kere girip çıktım düzelmedi. sizin dediklerinizi deniycem. bu arada tarayıcıda 360p gösteriyor bende. bide R2 ile yakınlaştırıyorum, gayet net oluyor. tabii normal 360p den biraz düşük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2eu5

quote:

Orijinalden alıntı: lextor

quote:

Orijinalden alıntı: 2eu5

quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Arama kısmında keşke PS3'ün kendi klasik ekran klavyesini kullansaydık.
    Bu arada aramada boşluk bırakamadım.

Neden PS3'de bu kadar uğraşıyorsunuz Youtube'da video izlemek için ya. Oturun PC'de izleyin ne izleyecekseniz. İlle PS3'de Youtube çıktı diye sömürmenin ne alemi var.

fULL HD TV'DE VİDEO İZLEMENİN TADI BAŞKA.

Fuleycdi TV'de video izlenin daha rahat yolları da var

Fuleycdi Doğru

• Arkadaşlar şimdi son sürüme yükselttik. Amam o tv kısmında youtube yok nasıl getircez oraya?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enıac kullanıcısına yanıt
    4 senelik hortingen

• snakefatih kullanıcısına yanıt
    :DDD keşke cevab verseydin
    vereyim cevabı. ps3 ü satalı 2 sene oldu. menüleri kurcala aşağı yukarı tv/video services in altındadır. yoksa psn media apps ten yeniden indirmeyi dene.
    tv/video kısmında yok baktım iyice. psn den deniyim birde.arayım bakalım. sağol
    Media & Apps tedir türkçe ise uygulamalar olması lazım.
    https://store.playstation.com/#!/tr-tr/uygulamalar/youtube/cid=EP4381-NPEB01229_00-YOUTUBE000000001

tr psn ise buradan indirebilirsiniz
    olmadıysa tv / video nun altında kırmızı sarı mavi bir ekran menüsü var onun üzerinde bekle ya da seç sağ tarafta youtube uygulama ekranı görünür seçip indirirsin
    İşte Orada görünmüyor 😞

Psn de olması lazım. Cihaz olmayınca maalesef bakamıyorum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.