Şimdi Ara

Youtube Sanal para kanalı - Coin Künye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Youtube üzerinde sanal paralar hakkında incelemeleri , haberleri ve bilgileri bulabileceğiniz kanalımız açılmıştır.

Eğer sizde coinler hakkında yeterli teknik bilgiye sahip olmak ve yatırımlarınızı anlık şanslı kararlarınıza göre değilde uzun vade de teknik bilgilerinize dayanarak yapmak isterseniz sizleride kanalımıza bekleriz.

Her hafta Coin Künye dahilinde iki coin inceleme videosu ve önemli gelişmeleri aktaracağımız kısa haber videolarımız ile karşınızda olacağız.

Hem kendimizi geliştirmek adına hemde size daha iyi içerikler sunmamız adına abone olup desteklerseniz mutlu oluruz.

Kanalımızın linki :
    Coin Künye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coin Künye -- 25 Mart 2018; 20:17:51 >

• Hocam içerik güzel gayet hoşuma gitti lakin electroneum ve benzeri alt coinleri incelerseniz sevinirim.

Şu sıralar electroneum baya bir popüler monero , ripple , dash , dogie de iyi fakat electroneum daha popüler olacak gibi ileride. Videolarınızın devamını bu konuda bekleriz.
  • Merhabalar,

Electroneum konusunda bir inceleme videomuz var. Coin Künye oynatma listesinden takip edebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coin Künye

Merhabalar,

Electroneum konusunda bir inceleme videomuz var. Coin Künye oynatma listesinden takip edebilirsiniz.

İzledim gayet iyi.

Bitcoine yaklaşacak bir coin var mı şu an tahmininizde ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence ilerleyen dönemlerde ripple inanılmaz bir atılım yapacaktır!

ki zaten başta yatırım yapanları inanılmaz zengin etti , zengin etmeye de devam edecektir.

ama bu sadece bir tahmin yatırım tavsiyesi değildir.
  • Coin Künye kullanıcısına yanıt
    Hocam bir ara bende düşündüm fakat ripple bence çok yükselmez nedeni ise yaklasik 100 m coin var bunun 50 m si piyasaya daha surulmedi.

Ustune bankalar ile anlasmali yani ekonomiyi alt ust edemeyecek bir coin.

Bende sizin gibi dusunuyordum bir kac gun once ama pascal ve electroneum un onu bence cok acik.

Su an elimde ki butun cihazlari electroneum icin kullanacagim ne kadar uretirsem uzun vadede o kadar kârdır diye dusunuyorum.

Ucuzken electroneum'u alacam 5 i gordugu an satacam.

Sonra baska coinlere gidecegim.

Su an elektrikten zarar ediyorum fakat oyun oynayacagima cihaz uretse kârdır en azindan ailemin odedigi faturanin bir kismi geriye bana donuyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ripple için şunu söyleyebiliriz ;

Ripple şirketinin sunduğu birçok servis var ve xrp yi araç olarak kullanan servisleride mevcut! swift hizmetinin yerine geçmeyi planlıyorlar ve şu anda dünya üzerinde swift ile para göndermenin günlük işlem hacmi 5 trilyon dolar swiftin deniz aşırı ülkeler arası para transfer zamanı en hızlı iki gün ancak ripple da bu işlem sadece 10 saniye kadar sürüyor yani transaction hızı olarak inanılmaz bir fırsat para transferi gerçekleştiren kuruluşlar için. Daha birçok artısı var ripple ın ama şirket olarak hangi servisleri üzerinden bu transferleri gerçekleştirecek ve bankalara, diğer kuruluşlara nasıl bir çözüm üretecek asıl sorulması gereken soru bu eğer xrp yi kullanacak olurlarsa günlük 5 trilyon dolarlık para transferini xrp üzerinden yapmaları halinde xrp nin 170 dolar seviyelerine gelmesi çok kolay olacaktır, 2018 sonu tahminleri bütün tahmin sitelerinde 8-14 dolar arasında olmasıdır. Bankalar ve ripple ı kullanan diğer şirketler testlerini bitirip ripple ı kullanmaya başladıklarında eminim fiyatlara yansıması olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coin Künye -- 26 Mart 2018; 19:42:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Coin Künye

Ripple için şunu söyleyebiliriz ;

Ripple şirketinin sunduğu birçok servis var ve xrp yi araç olarak kullanan servisleride mevcut! swift hizmetinin yerine geçmeyi planlıyorlar ve şu anda dünya üzerinde swift ile para göndermenin günlük işlem hacmi 5 milyar dolar swiftin deniz aşırı ülkeler arası para transfer zamanı en hızlı iki gün ancak ripple da bu işlem sadece 10 saniye kadar sürüyor yani transaction hızı olarak inanılmaz bir fırsat para transferi gerçekleştiren kuruluşlar için. Daha birçok artısı var ripple ın ama şirket olarak hangi servisleri üzerinden bu transferleri gerçekleştirecek ve bankalara, diğer kuruluşlara nasıl bir çözüm üretecek asıl sorulması gereken soru bu eğer xrp yi kullanacak olurlarsa günlük 5 milyar dolarlık para transferini xrp üzerinden yapmaları halinde xrp nin 170 dolar seviyelerine gelmesi çok kolay olacaktır, 2018 sonu tahminleri bütün tahmin sitelerinde 8-14 dolar arasında olmasıdır. Bankalar ve ripple ı kullanan diğer şirketler testlerini bitirip ripple ı kullanmaya başladıklarında eminim fiyatlara yansıması olacaktır.

Hocam geçmeyi planlıyorlarda bakın 100 m belki daha fazla coinleri var yani yükseleceği en fazla 1-2 tl'dir.

Dolar al sat hesabından pek bir farkı olmaz ?

Fakat ben diyorum ki electroneum , pascal bu sene artacak 2019'da electroneum sterlin fiyatına yaklaşabilir o yüzden bu tip değersiz coinlere hucum edip değerlenince satmak lazım.

Ripple için bende başta umutluydum fakat dediğim gibi çok fazla coin var.

Biraz daha araştırınca bunu yapan firima o kadar büyütmeyeceğini gösterecek değişikliklere gidiyor yani maksimum 100 tl'yi görebilir.

Onada yatırım yapılır yapılmasınada bence şu an kolay kazılan coinlere hucum etmek daha mantıklı ileride değerlenince kazanç elde etme oranı %60 zarar etme oranı %40.

Valla ben şu an elimde ki güçsüz cihazlarla kazabildiğimi kazacağım üstüne biraz daha para koyup bekleyeceğim.

Bunlara alternatif bulursam direk onlarada bir bakarım.

• Herkese merhaba,

TETHER (USDT) incelemesi kanalımızda yayınlandı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.