Şimdi Ara

Youtube sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben normalde sitede verilen hostu değiştirme yöntemiyle youtube ye girebiliyodum.Ama bugün denğimde hep sayfa görüntülenmiyor çıkıyo.Sizde durum nedir?

• Ben de ayni sekilde hosts dosyasini deistirmistim ve girebiliyordum bugun giremiyorum.
  • Aynen..
  • ytbe de sorun olamaz mı?
    zaten yakında acarlar tekrar siteyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: siyahgözlübezelye

ytbe de sorun olamaz mı?
    zaten yakında acarlar tekrar siteyi

hiç zannetmiyorum

mayıs-haziran-temmuz-ağustos hala kapalı

açılmaz bu youtubeeee
  • @ ogameci

'.tr' uzantılı bir sitenin açılması konuşuluyordu. Ayrıca, TT'nin yutup cazibesine daha fazla karşı koyabileceğini sanmıyorum.
  • TV'de bir programda konuşulmuştu youtubenin kapalı olması ne zaman açılır vs. filan bilgisi olan varmı yada ne zaman açılabileceğini bilen ??
  • Bende sorun yok gayet güzel açılıyo.
  • Bende açılmıyor köprü site veya dns değişikliği yapmazsak
  • Bende sorunsuz açılıyor.
  • Tunnelden siteye giriyor fakat video yeri açılmıyor adobe flash uyarısı çıkıyor bazen ama flashın son sürümü yüklü onda bir sorun yok.
    Video izleyebiliyormusunuz ?
  • Bende de bugün tunnelde flash hatası verdi bende ultrasurf prog açtım
  • Sorun yok site açılıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: brucelee

Sorun yok site açılıyor.

Açılıyor ama video izlenmiyor
  • Hosts dosyası değiştirilmiş halde benim siteye de giriyor videolar da seyrediliyor.Bir problem yok...
  • Ben bu ufak programla çok rahat izliyorum yaklaşık 1 aydır. Hiçbir sorunla karşılaşmadım :
    http://www.ultrareach.net/downloads/ultrasurf/u.zip Amerika üzerinden bir proxy ile çıkıyorsunuz ama baya hızlı takır takır açıyor videoları. Hiç ayar yapmanızada gerek kalmıyor.
  • Youtube Jacker programı ile yani değiştirilmiş hosts dosyası ile rahatça girip videoları izleyebiliyorum. Belki konuyu açtığınızda geçici bir sorun olmuştur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.