Arkadaşlar ben normalde sitede verilen hostu değiştirme yöntemiyle youtube ye girebiliyodum.Ama bugün denğimde hep sayfa görüntülenmiyor çıkıyo.Sizde durum nedir?
Ben de ayni sekilde hosts dosyasini deistirmistim ve girebiliyordum bugun giremiyorum.
Aynen..
ytbe de sorun olamaz mı? zaten yakında acarlar tekrar siteyi
quote:
Orjinalden alıntı: siyahgözlübezelye
ytbe de sorun olamaz mı? zaten yakında acarlar tekrar siteyi
hiç zannetmiyorum
mayıs-haziran-temmuz-ağustos hala kapalı
açılmaz bu youtubeeee
@ ogameci
'.tr' uzantılı bir sitenin açılması konuşuluyordu. Ayrıca, TT'nin yutup cazibesine daha fazla karşı koyabileceğini sanmıyorum.
TV'de bir programda konuşulmuştu youtubenin kapalı olması ne zaman açılır vs. filan bilgisi olan varmı yada ne zaman açılabileceğini bilen ??
Bende sorun yok gayet güzel açılıyo.
Bende açılmıyor köprü site veya dns değişikliği yapmazsak
Bende sorunsuz açılıyor.
Tunnelden siteye giriyor fakat video yeri açılmıyor adobe flash uyarısı çıkıyor bazen ama flashın son sürümü yüklü onda bir sorun yok. Video izleyebiliyormusunuz ?
Bende de bugün tunnelde flash hatası verdi bende ultrasurf prog açtım
Sorun yok site açılıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: brucelee
Sorun yok site açılıyor.
Açılıyor ama video izlenmiyor
Hosts dosyası değiştirilmiş halde benim siteye de giriyor videolar da seyrediliyor.Bir problem yok...
Ben bu ufak programla çok rahat izliyorum yaklaşık 1 aydır. Hiçbir sorunla karşılaşmadım : http://www.ultrareach.net/downloads/ultrasurf/u.zip Amerika üzerinden bir proxy ile çıkıyorsunuz ama baya hızlı takır takır açıyor videoları. Hiç ayar yapmanızada gerek kalmıyor.
Youtube Jacker programı ile yani değiştirilmiş hosts dosyası ile rahatça girip videoları izleyebiliyorum. Belki konuyu açtığınızda geçici bir sorun olmuştur.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme