Şimdi Ara

Youtube Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bb 9900 ve vodafone kullanıcısıyım.Bis paketim filan herşey var.Bütün internet sitelerine girebiliyorum, bbm,facebook falan hepsi doğru şekilde çalışıyo.Ama sorun şu youtube ikonuna tıkaldığımda siteye de giriyo ama video ları açmıyo.Asıl garip olan wi-fi dan bağlandığımda video ları açıyo.Lütfen yardım edin acil.

• Başkan izninle bende bir soru sorayım...

Youtube'da ki videolar nedense üçer beşer saniye atlaya atlaya ilerleyor.Müzik zevkimin içine ediyor.Ne yapmalı?

9300 telefonum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doce -- 30 Ekim 2011; 21:06:53 >
  • Youtube veya diğer sitelerden radio veya video yayınlarını izlemek İnternet APN kapsamındadır. BİS aboneliği İnternet APN'yi kapsamaz. BİS sınırsız GPRS erişimidir.Bu yüzden BİS ile videoları açamamanız ama Wi-fi ile bağlandığınızda sorunsuz izleyebilmeniz normal. BİS ile İzlersenizde ek ücrete tabi tutulur ve bu ücret faturanıza yansır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Güven -- 31 Ekim 2011; 15:10:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doce

Başkan izninle bende bir soru sorayım...

Youtube'da ki videolar nedense üçer beşer saniye atlaya atlaya ilerleyor.Müzik zevkimin içine ediyor.Ne yapmalı?

9300 telefonum

3G açık mı? 3G kapsama alanında mısınız?
  • hocam teşekkürler galiba bu yüzden oluyo en mantıklısı bu dediğin olay.yardımın için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heathrow(+)

quote:

Orijinalden alıntı: Doce

Başkan izninle bende bir soru sorayım...

9300 telefonum

3G açık mı? 3G kapsama alanında mısınız?

Evet 3G seçili daima o açık.Hattım gayet iyi çekiyor o zaman kapsama alanındayım değil mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.