Şimdi Ara

youtube sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sizlere bir sorum olucak , bu sorunu forumlarda çok aradım ama bulamadım. Sorum şu ; Youtube de bazı videoları açınca ses geliyor ama siyah ekran çıkıyor yani görüntü yok. Ama bu sadece bazı videolar için geçerli yani her tıkladığım 5 video dan 3 ü bu şekilde. Anlamadım neden siyah ekran veriyor. Bu sadece google chrome denmi kaynaklanıyor çözemedim , önceden böle bir sorunum yoktu. İnternet explorer tarayıcısından girdiğimde böle sorun yok . Daha doğrusu chrome dan da böle sorun yoktu 2-3 gündür böle , lütfen yardımcı olun bana..

• aynen bende de aynı sorun var ne yapsam çözemedim. adobe yeniledim chrome ayarlarla oynadım ancak ne yapsam düzelmedi .birkaç gündür yaşıyorum bu sorunu bilen varsa benide bilgilendirsin lütfen
  • lütfen bilen varsa yardım lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer27031

arkadaşlar sizlere bir sorum olucak , bu sorunu forumlarda çok aradım ama bulamadım. Sorum şu ; Youtube de bazı videoları açınca ses geliyor ama siyah ekran çıkıyor yani görüntü yok. Ama bu sadece bazı videolar için geçerli yani her tıkladığım 5 video dan 3 ü bu şekilde. Anlamadım neden siyah ekran veriyor. Bu sadece google chrome denmi kaynaklanıyor çözemedim , önceden böle bir sorunum yoktu. İnternet explorer tarayıcısından girdiğimde böle sorun yok . Daha doğrusu chrome dan da böle sorun yoktu 2-3 gündür böle , lütfen yardımcı olun bana..

kardeş kendim buldum youtube siyah ekran gelince video ya sağ tıkla . çıkan seçeneklerden en alttakine tıkla gelen sekmeden html5 aç tarzı birşey çıkıcak onu aç tamamdır

• hocam denedim olmadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    youtube ekran sorunu
    3 ay önce açıldı
    Youtube banner sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.