Şimdi Ara

Youtube suç duyurusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Youtube da ofkeme yenik düşüp böyle erkeklerle takılırsaniz size zarar verirler seçiminizi lütfen doğru yapın dediğim için sana suç duyurusunda bulunacağım yorumu yapıldı sizce dediğimde herhangi Bi hakaret var midir ben yorumunda herhangi Bi şahıslara da hakarette bulunmadım
    Bilgisi olan birileri var ise Yardımci olursa çok sevinirim bu arada yorumuda sildim hesabımda silindi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bir şey olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nutec N kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için çok teşekkür ederim diğer arkadaşımda böyle tiplerle takilirsaniz başınıza gelecek şey oldurukllmektir yazmış sizce burada Bi hakaret var midir hukuk bilgim olmadığı için yardım edemiyorum ve inanılmaz panik yaptı o da sildi yorumunu ve hesabini

• Bende hukukcu değilim ama senin mesajın masum. Diğer arkadaşın içinse olacak max şeyi söyleyim. Ss aldıysa karşı taraf en fazla dava açsa bile para cezası ile yırtar hapis falan olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Arkadaşımda kötü bisey söylememiş ki niye öyle dediniz aksine uyarmış bence

Bi de hesabında profil fotosu ve ismi bulunmuyor o da yazdıktan 1 dk sonra silmiş hemen nasıl tespit edecekler ki

• Demek istediğim youtube böyle saçma bisey için zaten ip numarasını vermez diye düşünüyorum ortada Bi hakaret yok çünkü

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Youtube telif hakkı uyarısı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rahat uyu bir şey olmaz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.